Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Poslušajte Buku, pjesmu Dina Dvornika koju nije uspio da objavi za života

17. 06. 2018 - 11:54
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Poslije objavljivanja pjesme “Treba mi zraka” koju je započeo Dino Dvornik, a dovršila ekipa Dubioze kolektiv, sada se pojavila još jedna nedovršena pjesma “kralja fanka”.

Radi se o numeri “Buka” i jedna je od pjesama koju pjevač, nažalost, nije stigao da završi i objavi, pa je odgovornost za glavni vokal preuzeo Mario Huljev.

“Pjevati pjesmu koju je pisao Dino Dvornik uvijek je uživanje, ali i odgovornost, a pogotovo ako se radi o nikad prije objavljenoj numeri. Kada ju je Skansi pronašao i pozvao me da je čujem, nisam puno razmišljao i odmah smo snimili sve što je trebalo”, rekao je Mario.

Dvornik osim kao autor, na pjesmi je svirao i gitarske dionice i pjevao prateći vokal, a pored njega i Skansija, učestvovali su još i stari saradnici Predrag Martinjak Pegi (klavijature), Alen Svetopetrić (gitara) i Jakša Kriletić (saksofon).

 

TAGOVI:Zadnje dodane

Šta je to gestacijski dijabetes

Dijabetes u trudnoći (gestacijski dijabetes) je vrsta šećerne bolesti koja se javlja u trudnoći i obično nestaje nakon porođaja. Visoka koncentracija glukoze u krvi javlja se prvi put u trudnoći, a povećava se prema sredini trudnoće. Nastaje kao posljedica hormonalnih promjena u tijelu majke. ..

Preporučujemo