Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Britanske turiste "selfi" odveo u smrt

13. 06. 2018 - 14:34
|
|
by udrimuski.ba/nezavisne.com
|
foto: nezavisne.com

Dvoje britanskih turista i jedan Australijanac pronađeni su mrtvi na plaži u Ericeiri blizu Lisabona, a policija pretpostavlja da su gosti iz UK poginuli tokom pokušaja da snime selfi.

Policija je saopštila da su poginula dva državljanina Velike Britanije i jedan Australijanac. Na plaži u Ericeiri komunalni radnik je čisteći obalu pronašao dva tijela za koja se pretpostavlja da su Britanci. U pitanju su muškarac u četrdesetim i žena u tridesetim godinama, a prema navodima policije, najvjerovatnije su pali sa visine od oko 30 metara između jedan i šest ujutru.

Rui Pereira de Tera, načelnik spasilačke jedinice, rekao je da sve pokazuje da su njih dvoje nastradali prilikom pokušaja da naprave selfi, prenosi Metro.

"Izgleda da im je iz ruke ispao mobilni telefon kojim su htjeli da naprave sefli i da su u pokušaju da ga dohvate, oboje pali", rekao je on.

Portparol odeljenja za spoljne poslove i trgovinu rekao je da je uspostavio kontakt sa britanskim vlastima zbog još jedne osobe koja je takođe poginula tokom tog incidenta. Dodao je i da, za sada, neće odavati više detalja o slučaju.

Inače, ta plaža je poznato mjesto na kojem se okupljaju surferi na južnoj strani obale Algarve.

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo