Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ O PRVIM NASTUPIMA: Probe su trajale po pet sati, a danas pet minuta!

13. 06. 2018 - 13:34
|
|
by udimuski.ba/avaz.ba
|
foto: avaz.ba

Željko Joksimović će u subotu 16. juna održati svoj hiljaditi koncert na stadiuonu “Tašmajdan” u centru Beograda. Pjevač se prisjetio jednog od prvih koncerata i trenutka kada nije sve bilo sjajno.

-Jedan od prvih bio je vrlo interesantan nastup u Novom Pazaru. Nismo imali dovoljno veliku miksetu da se svi uključimo, a tokom koncerta više sam čuo publiku nego razglas koji smo donijeli. Svi nastupi, koji su podrazumijevali te početničke probleme, doveli su do današnjeg, veoma visokog nivoa produkcije. Uz to, imam odličan bend koji se za ovih dvadeset godina izuzetno uigrao, a veoma dobro funkcionišemo i s ljudima koji su oko nas. Ranije su mi tonske probe trajale po četiri, pet sati, a sada pet do deset minuta, što je velika prednost– kaže Željko.



Zadnje dodane

Posljednji pozdrav Adiju Lukovcu u Sarajevu, 13. 1.

Grupa mladih umjetnika i muzičara sa sarajevske alternativne scene u Historijskom muzeju BiH će 13. januara izvesti perfomans ”Posljednji pozdrav Adiju Lukovcu”, posvećen neprocjenjivom umjetničkom naslijeđu autora presudnog za razvoj elektronske muzike i moderne muzičke umjetnosti u BiH

Preporučujemo