Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

mTechno Radio Showcase_039

07. 06. 2018 - 14:08
|
|
by udrimuski.ba/Davor Pavelić
|
foto: Davor Pavelić

Sovimo uživo večeras u standardnom terminu u 22:00h na talasima radija OTVORENA MREŽA, te putem videostrima na facebook stranici mTechno Records 

SLIKA22

U 39 i posljednjoj epizodi mTechno Radio Showcase u 3 sezoni Worda će sumirati sve iz treće sezone te specijanim setom odjaviti show do Septembra kada nas očekuje novi izgled i koncept 4 sezone.

Brojevi telefona: 033/861- 436/437

worda2

Partner u ovoj trećoj sezoni emisije bio je mladi Sarajevski producent i DJ Nesh, a ugostili smo i domaće mTechno snage: Drzenday, Vontech, Filthy Kid, te neka nova domaća imena DJ Nane aka Treba Mi Bass, DJ Lessa, Aksa, Keon, Bruno Tomić, dok nam je iz daleke Kanade specijalni gost bio i D-Unity. Također smo imali mnoga telefonska uključenja iz Metkovića, Mostara, Banja Luke, Prijedora, Tuzle, te tim putem promovisali domaću techno scenu i veliki broj evenata. 

worda4

Bilo je smijeha, energije, nekada i ljutnje, tehničkih problema i Vi ste to sve prošli sa nama. Hvala Vam za 38 predivnih četvrtaka i večeras idemo na najjače. Podijelite, pišite i zovite i večeras da tako na najbolji način pošaljemo crew na zasluženi odmor!

Želimo Vam mnogo ljubavi, sreće i dobrog provoda u toku festivalske sezone 

#mosaTechno #mosaLjubav #mosaLjeto

 



Zadnje dodane

Radio OTVORENA MREŽA: Boje života

Emisija Boje života danas je ugostila prijatelje i kolege Rabiju Bosnić i Elvira Dugalića – Rabija je Elviru donirala bubreg.Profesor Senaid Trnavčević, predsjednik Donorske mreže u BiH govori o tome zašto u BiH nema više transplantacija, a moglo bi ih biti

Preporučujemo