Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Živi u maloj sobi vile, u kojoj borave njen muž i njegova zgodna ljubavnica

06. 09. 2019 - 15:00
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija / instagram

Britanka Heder Bird (Heather Bird) živi u malenoj sobi ogromne vile u Londonu, dok njen suprug, biznismen Robert Čengviz (Robert Tchenguiz) ostatkom vile gospodari sa svojom novom partnericom. Iako su se razišli prije deset godina, Robert i Heder se nikad nisu službeno razveli, a ona se uselila u malenu sobu, u kojoj spava, jede, kuha i boravi.

Heder tvrdi da ju je suprug uvjerio da se ne trebaju razvoditi, budući da ni njoj ni njemu to nije isplativo. Advokat joj je, pak, rekao, da bi razvodom mogla dobiti više od deset miliona eura.

supruga

Najveći joj je problem što stalno viđa Robertovu novu djevojku, koja je dvostruko mlađa i vrlo zgodna i zavodljiva.

- Ona je onaj tip seksi plavuša koje se skidaju za Instagram - zavapila je Heder za BBC, a nikome nije jasno zašto se još  nije odselila iz suprugove vile, budući da je vlasnica poliklinike za estetsku hirurgiju.

Robert je izgubio 85 posto bogatstva nakon krize islandskih banaka. U tom trenutku službeni razvod za njegovu suprugu postao je neisplativ.

ljubavnica

 Zadnje dodane

Mnoge veze i brakovi završavaju zbog jedne loše navike

Ljudi u dugogodišnjim vezama i brakovima znaju da svaka ljubavna priča ima svoje uspone i padove. Da, u vezi će se naći bezbroj nježnih trenutaka i razdoblja prepunih ljubavi, ali i napete situacije ispunjene razmiricama i neslaganjem

Preporučujemo

Profesor Radiša Antić: „Zlo ne postoji kao imenica i nema ontološku vrijednost“

Antić: „Smisao života je sreća. Cilj ljudskog života je sreća. Depresija je bolest savremenog svijeta, od koje obolijevaju i djeca i tinejdžeri.Svijest mora postati samoreflektivna. Jedina smo inteligencija za koju znamo koja postavlja pitanja univerzuma. Kada bismo mogli doći do smisla, a samo ga Bog može dati, to može dobrim dijelom riješiti probleme sa kojima se suočavamo.“