Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Belgijanci za Vukotića nude 300 hiljada eura!

14. 05. 2018 - 14:39
|
|
by udrimuski.ba / avaz
|
foto: Avaz sport

Kako sada stvari stoje, dosadašnji kapiten Krupe Aleksandar Vukotić, u revanšu finala Kupa BiH protiv Željezničara odigrao je posljednju utakmicu u dresu ovog tima, jer se nalazi na pragu prelaska u redove belgijskog prvoligaša Beverena.

Jedan od čelnika premijerligaša iz kanjona Tijesno Dragomir Ilić, potvrdio je kako je realizacija tog transfera gotovo izvjesna, ali da će sve biti mnogo jasnije u toku nekoliko narednih dana.

- Putujemo za Belgiju u nedjelju, tačnije Beveren, i tamo bi se trebalo sve riješiti. Imamo konkretnu ponudu od kluba na 300.000 eura, plus 10 posto od narednog transfera, ali ćemo vidjeti možemo li dobiti nešto više, kako za Vukotića tako i za samu Krupu – rekao je Ilić.

Vukotić je u redove Krupe stigao 2015. godine, a u karijeri je još nastupao za matičnu Slogu iz Kraljeva i ekipu vojvođanskog ligaša Doline Padine.

 Zadnje dodane

Preporučujemo

DF: Udruženu anti-nato koaliciju čine SNSD i HDZ

Mi u Demokratskoj fronti smatramo da je jučerašnji stav predsjednika HDZ-a Dragana Čovića, o tome da dva člana Predsjedništva BiH uslovljavaju trećeg i na taj način pokušavaju da provuku svoje interese kako bi dali saglasnost za predsjedavajućeg Vijeća ministara