Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Sutra u emisiji UDRI MUŠKI: "Borba dvojice najhrabrijih očeva u BiH"

10. 05. 2018 - 15:09
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: ilustracija

Tragično stradali Dženan Memić i David Dragičević, trebali su biti budućnost ove zemlje!? Sarajevo i Banja Luka su i danas u Bosni i Hercegovini, ali njih dvojice više nema! A zašto, to je pitanje koje će Batko sutra postaviti njihovim očevima Murizu Memiću i Davoru Dragičeviću, tokom gostovanja u Jutarnjem programu ''Udri muški''?

Stavovi dvojice očeva, trenutno najpoznatijih tragičara u BiH, su nedvosmisleno jasni i opštepoznati. I jedan i drugi za svoju nesreću krive državu, odnosno MUP-ove KS i RS, uključujući i pripadajuća tužilaštva. Uzeli su im ono što su najviše voljeli, njihovu djecu – njihov ponos. Kome je to trebalo i zašto, još uvijek nije poznato, ali će biti! Samo zahvaljujući upornosti i istrajnosti dvojice hrabrih očeva, ali i sve većem broju građana u cijeloj BiH koji ih podržavaju, najvjerovatnije ćemo saznati imena ubica njihovih sinova.

A da je građanima zaista prekipjelo i da neće dozvoliti da sve to prođe nekažnjeno, uvjerićemo se već iduće sedmice na njihovom zajedničkom protestu u Sarajevu, koji će najaviti u sutrašnjoj emisiji. Budite sa nama sutra ujutro i podržite pravednu borbu dvojice najhrabrijih očeva u BiH.

 



Zadnje dodane

Preporučujemo