Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Nikolas Kejdž zbog režiranja uskoro prestaje glumiti

20. 04. 2018 - 12:37
|
|
by udrimuski.ba / index.hr
|
foto: agencije

Nikolas Kejdž (Nicolas Cage) najavio je da će glumiti još tri ili četiri godine, nakon čega se povlači iz glume, piše The Blast.

Kejdž se namjerava povući iz glume kako bi se posvetio režiranju i produkciji, a svoje planove otkrio je tokom posjete Puerto Ricu gdje je promovirao svoj najnoviji film Primal.

-Da, vraćam se produkciji. Moja kompanija Saturn Films je uključena u sve filmove u kojima glumim. Režiranje je nešto čemu se radujem u bliskoj budućnosti jer sam trenutno primarno glumac - rekao je on.

-Nastavit ću tako sljedeće tri ili četiri godine nakon čega bi se volio više posvetiti režiji - objasnio je 54-godišnji Oscarovac.

Priznao je i da je odlučio napustiti život ispred kamere jer je primijetio da postaje autodestruktivan kad ne radi.

-Imam više razloga zbog kojih želim raditi. Jedan od njih je i, da budem brutalno iskren, taj što postanem malo autodestruktivan ako nisam fokusiran na posao - rekao je i dodao da voli strukturu posla i rutinu koja dolazi s njim.

-To čini razliku oko toga hoćete li popiti jednu bocu vina ili dvije... - dodao je.

 

 Zadnje dodane

Film “Ad Astra”: Brad Pitt u srcu tame svemira

Otkako znam za sebe, odakle seže moje najranije sjećanje, želio sam biti astronaut. Svojevrsna fascinacija svemirom će biti podstaknuta TV serijom “Zvjezdane staze: Nova generacija”, a ubrzo kasnije i vezivanjem za “svemirsku operu” “Ratovi zvijezda”

Preporučujemo