Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Colin Farrell: Slavni glumac prijavio se u kliniku za odvikavanje

05. 04. 2018 - 08:11
|
|
by udrimuski.ba / avaz
|
foto: prtscr

Slavni irski glumac Colin Farrell ponovno je glavna tema svjetskih medija, no ovoga puta ne zbog svojih filmskih uloga, ili novih odabranica u svom životu, već zbog svog odlaska u kliniku za odvikavanje, gdje se sam prijavio.

– Nije istina da ponovno pije. Jednostavno je previše radio u posljednje vrijeme, stoga mu je trebao odmor od svega. Trijezan je već 12 godina, a u kliniku se prijavio kako bi se osigurao da to tako i ostane. Odlučio je tamo provesti kvalitetno vrijeme sam sa sobom, kako bi napunio baterije – otkrio je izvor blizak glumcu za magazin People.
Colin Farrell

farel2avaz

Glumac i otac devetogodišnjeg Henryja, kojeg je dobio s Alicjom Bachleda-Curuś, i 14-godišnjeg Jamesa, iz veze s Kim Bordenave, nedavno je završio sa snimanjem dva nova filma – ekranizacijom popularnog animiranog filma’Dumbo’ te filma ‘Widows’, u kojem glumi s Liamom Neesonom i Elizabeth Debicki. Zločesti dečko Hollywooda, u kliniku se prvi put prijavio 2005. godine, nakon što je postao ovisan o lijekovima protiv bolova, koje je pio nakon povrede leđa. O svojim problemima s alkoholom često je progovarao i u svojim intervjuima, očito željan pomoći drugima koji se nalaze u istim problemima.

– Bilo mi je poprilično loše. Biti trijezan ispočetka je za mene bila prava noćna mora. Prvi odlazak u centar za rehabilitaciju produžio se na 5-6 sedmica i tamo sam prvi put ‘izašao’ iz tunela u kojem sam zapeo – rekao je svojedobno Farrell, otkrivši kako je od svoje 14. godine uvijek bio pijan ili na opijatima.

TAGOVI:Zadnje dodane

Film “Ad Astra”: Brad Pitt u srcu tame svemira

Otkako znam za sebe, odakle seže moje najranije sjećanje, želio sam biti astronaut. Svojevrsna fascinacija svemirom će biti podstaknuta TV serijom “Zvjezdane staze: Nova generacija”, a ubrzo kasnije i vezivanjem za “svemirsku operu” “Ratovi zvijezda”

Preporučujemo