Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Nakon devet godina braka: Razvode se Džena Devan i Čaning Tejtum

03. 04. 2018 - 09:26
|
|
by udrimuski.ba / index.hr
|
foto: index.hr

Jedan od omiljenih holivudskih parova rastaje se nakon devet godina braka.

Glumački par Džena Devan (Jenna Dewan) i Čaning Tejtum (Channing Tejtum) prije nekoliko sati su putem Instagrama s javnošću podijelili vijest da se rastaju.

- Hej, svijete! Imamo nešto što bismo voljeli podijeliti s vama, iako je to veoma čudno da dijelimo sa svima, no to je dio života za kakav smo se odlučili i za koji smo veoma zahvalni. Želimo s vama podijeliti istinu. Odlučili smo se rastati kao par. Ludo smo se zaljubili prije mnogo godina i imali smo čarobno putovanje zajedno. Apsolutno ništa se nije promijenilo u vezi s tim koliko volimo jedno drugo, no ljubav je lijepa avantura koja nas sada razdvaja. Nema nikakvih tajni i skandala oko naše odluke - samo dva najbolja prijatelja koja su shvatila da se trebaju razdvojiti. Mi smo i dalje porodica, te posvećeni roditelji kćerkice Everli (Everly). Ništa nećemo komentirati više od ovoga i zahvaljujemo svima na poštivanju naše privatnosti - navodi se u zajedničkoj izjavi.

 

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

 

 Zadnje dodane

Film “Ad Astra”: Brad Pitt u srcu tame svemira

Otkako znam za sebe, odakle seže moje najranije sjećanje, želio sam biti astronaut. Svojevrsna fascinacija svemirom će biti podstaknuta TV serijom “Zvjezdane staze: Nova generacija”, a ubrzo kasnije i vezivanjem za “svemirsku operu” “Ratovi zvijezda”

Preporučujemo