Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Radio OTVORENA MREŽA: Boje života

28. 03. 2018 - 14:37
|
|
by udrimuski.ba/ROM
|
foto: ROM

U današnjoj emisiji Boje života, koja se emituje svake srijede od 15:30-17:00h, na talasima radija OTVORENA MREŽA razgovarat ćemo sa Miloradom Gojkovićem koji je dobio bubreg od oca, te sa Sabrom Mehinović koja je bila donor svom sinu Mirzi. Također ćemo razgovarati i sa nefrologinjom Halimom Resić, ujedno i  predsjednicom Udruženja nefrologa BiH.

Dok Milorad i Sabra govore o svojim iskustvima, doktorica Resić govori o bubregu, o tome kako oboljenja bubrega tretiraju EU i UN, o transplantacijama u BiH.

Moći ćete poslušati i blok vijesti, koje govore o aktivnostima OTVORENE MREŽE, inovacijama u zdravstvu u regiji. A bit će i fine muzike.

Svi ste dobrodošli jer jedna radijska emisija ne mijenja svijet, ali može da pomogne i promijeni svijest.Zadnje dodane

Radio OTVORENA MREŽA: Boje života

Emisija Boje života danas je ugostila prijatelje i kolege Rabiju Bosnić i Elvira Dugalića – Rabija je Elviru donirala bubreg.Profesor Senaid Trnavčević, predsjednik Donorske mreže u BiH govori o tome zašto u BiH nema više transplantacija, a moglo bi ih biti

Preporučujemo

Novi dogovori SDA, SBB, DF-a o rušenju kantonalne vlasti

Predsjednici Stranke demokratske akcije, Stranke za bolju budućnost i Demokratske fronte Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić i Željko Komšić dogovorili su zajednički nastup na državnom i federalnom nivou vlasti, ali i u Kantonu Sarajevo. To, u prevodu znači da će SBB i DF izdati Šestorku i krenuti sa SDA u rušenje kantonalne Vlade

Ante Tomić: Da sam ja neko…

Da sam ja neko, učio bih djecu da se i u Mostaru, Travniku, Jajcu, Bobovcu igra šah, ali da se šahovnica, ipak, ne nalazi na bosanskoj zastavi!