Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Sretan ti rođendan Nećko: Ti si heroj i nada da vjerujemo da još postoji ljudskost!

23. 03. 2019 - 14:03
|
|
by udrimuski.ba / Nermina Veljan
|
foto: udrimuski.ba

Sretan ti rođendan Nećko!

Ti si heroj i nada da vjerujemo da još postoji ljudskost! Ti si čovjek koji odlično zna šta znači dobiti priliku za novi, bolji život, nakon što ti sve lađe potonu i misliš da više nema izlaza. Ti si Nedžad Omerspahić, heroj koji se na najbolji mogući način odužio čovječanstvu za šansu koja je njemu ranije data.

Podsjećamo, Nedžad je tridesetjednogodišnji momak iz Sarajeva, navijač istoimenog fudbalskog kluba, koji nije ostao imun na informaciju da se jedan od "ljutih rivala", navijač Želje, bori za život i hitno mu je potrebna pomoć, i to ne bilo kakva. Zbog toga je odlučio uraditi nešto što mogu samo najveći ljudi, heroji. Odlučio je darovati bubreg i bukvalno u zadnjem trenutku spasiti život našem kolegi, drugu i prijatelju, bh. novinaru Mimi Šahinpašiću.

Tvoja ekipa Udri muški i OTVORENE MREŽE!

nedzadibatkoUMZadnje dodane

Udri Muški: Mirko Šarović - „Ovo je zemlja u kojoj je sve moguće i nemoguće"

VIDEO - Šarović: „Postoji mnogo ljudi koji su počeli drugačije i zdravo da razmišljaju. Nadam se da sam u jednoj mjeri doprinio tome da se politika vodi radeći dobre stvari. Teško je krčiti put u politici, graditi popularnost i dobijati naklonost time što ste obezbijedili izvoz piletine, ili mlijeka. To ovdje nije top tema"

Preporučujemo