Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Sretan ti rođendan Nećko: Ti si heroj i nada da vjerujemo da još postoji ljudskost!

23. 03. 2019 - 14:03
|
|
by udrimuski.ba / Nermina Veljan
|
foto: udrimuski.ba

Sretan ti rođendan Nećko!

Ti si heroj i nada da vjerujemo da još postoji ljudskost! Ti si čovjek koji odlično zna šta znači dobiti priliku za novi, bolji život, nakon što ti sve lađe potonu i misliš da više nema izlaza. Ti si Nedžad Omerspahić, heroj koji se na najbolji mogući način odužio čovječanstvu za šansu koja je njemu ranije data.

Podsjećamo, Nedžad je tridesetjednogodišnji momak iz Sarajeva, navijač istoimenog fudbalskog kluba, koji nije ostao imun na informaciju da se jedan od "ljutih rivala", navijač Želje, bori za život i hitno mu je potrebna pomoć, i to ne bilo kakva. Zbog toga je odlučio uraditi nešto što mogu samo najveći ljudi, heroji. Odlučio je darovati bubreg i bukvalno u zadnjem trenutku spasiti život našem kolegi, drugu i prijatelju, bh. novinaru Mimi Šahinpašiću.

Tvoja ekipa Udri muški i OTVORENE MREŽE!

nedzadibatkoUMZadnje dodane

Sutra u "Udri muški" Peđa Bajović

Povodom večerašnjeg nastupa u Sarajevu, Peđa Bajović će ujutro biti gost na Djevičanskim ostrvima, u "Udri muški". Mi smo već radoznali i pitamo se o čemu će razgovarati Almir Čehajić Batko i Bajović. Znamo sigurno da će to biti stand up poslije oficijelnog nastupa, koji će se desiti večeras u Shelter Pub-u, u Štrosmajerovoj 3.

Preporučujemo

Inzko: Treba nam manje oružja

U Sarajevu je danas nastavljen dvodnevni sastanak političkih direktora zemalja članica Upravnog odbora Savjeta za sprovođenje mira /PIK/ na kojem će biti razmotrena trenutna situacija u BiH