Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

FIFA izbacuje Grčku iz međunarodnih takmičenja?

13. 03. 2018 - 08:54
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: prtscr

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) mogla bi da suspenduje Grčku iz međunarodnih takmičenja zbog nevjerovatnog incidenta koji se u nedjelju dogodio u Solunu.Vlasnik PAOK-a Ivan Savidis je nezadovoljan odlukom sudije da ponište gol njegovog tima u posljednjim trenucima derbija protiv AEK-a ušao u teren, prijetio je arbitrima, a za pojasom je imao pištolj.

Kako prenosi BBC, FIFA je upozorila Grčku o eventualnoj diskvalifikaciji ukoliko ne bude sigurnosti na mečevima nacionalnog šampionata.

Grčka policija je u ponedjeljak izdala nalog za hapšenje Savidisa, ali ne zbog posjedovanja oružja, već upada na teren i učešća u incidentu.

TAGOVI:Zadnje dodane

Zbog čega je Velež zaratio sa sudijama

Fudbalska Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine opet „gori“ zbog žalbi klubova. Mostarski Velež, optužuje sarajevski Olimpik da režira utakmice uz pomoć službenih lica, javili su se još neki klubovi sa dramatičnim upozorenjima i apelima. Prozivanja je bilo i ranije iz različitih sredina, na meti je i Irfan Durić, predsjednik Nogometnog saveza Federacije BiH (NS FBiH)

Preporučujemo

23. Festival komedije "SMIJEH JE LIJEK"

JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo, i ove godine organizovati će Festival komedije “SMIJEH JE LIJEK“. Želja nam je da na ovim 23. susretima okupimo na jednom mjestu komedije iz BiH i regiona i podarimo našim sugrađanima smijeha koji nam je tako potreban u svakodnevnici.