Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

FIFA izbacuje Grčku iz međunarodnih takmičenja?

13. 03. 2018 - 08:54
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: prtscr

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) mogla bi da suspenduje Grčku iz međunarodnih takmičenja zbog nevjerovatnog incidenta koji se u nedjelju dogodio u Solunu.Vlasnik PAOK-a Ivan Savidis je nezadovoljan odlukom sudije da ponište gol njegovog tima u posljednjim trenucima derbija protiv AEK-a ušao u teren, prijetio je arbitrima, a za pojasom je imao pištolj.

Kako prenosi BBC, FIFA je upozorila Grčku o eventualnoj diskvalifikaciji ukoliko ne bude sigurnosti na mečevima nacionalnog šampionata.

Grčka policija je u ponedjeljak izdala nalog za hapšenje Savidisa, ali ne zbog posjedovanja oružja, već upada na teren i učešća u incidentu.

TAGOVI:Zadnje dodane

Velež će se vratiti gdje i pripada

Marko Tomaš rođen je 1978. godine u Ljubljani. Osnovnu školu pohađao je u Mostaru i Kljajićevu, a gimnaziju u Somboru. Živio je i radio u Sarajevu, Splitu i Zagrebu, nakon čega se vratio u Mostar, rodni grad svoje majke. Objavio je brojne zbirke poezije, kao i knjigu „Ivica Osim: Utakmice života“. Učesnik je brojnih književnih festivala i događaja širom Evrope. Također, objavljuje i novinske tekstove

Invazija ’Rođenih’ na kraljevski grad

U Jajcu vlada nogometna groznica, jer na Mračaj danas u 23. kolu stiže Velež, lider Prve lige Federacije BiH. Pred “Kraljevima” je težak zadatak, jer su “Rođeni” u četiri dosadašnja meča slavili tri puta, dok se jedan meč završio bez pobjednika

Preporučujemo