Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Samo u Las Vegasu: Po dozvolu za vjenčanje već na aerodromu

14. 02. 2018 - 11:41
|
|
by udrimuski.ba/N1
|
foto: Pixabay.com

U sedmici kada se slavi Valentinovo, lokalne vlasti Las Vegasa, omiljenog američkog odredišta za ekpresna vjenčanja, pojednostavile su postupak te parovi dozvole podižu već u zračnoj luci, odmah pošto podignu prtljagu.

Okrug Clark u čijoj su nadležnosti vjenčanja u Las Vegasu otvorio je poseban ured za izdavanje dozvola za vjenčanje u međunarodnoj zračnoj luci McCarran.

"Vrlo sam zadovoljna jer je mnogo stresnije nakon dolaska u zračnu luku uputiti se u okružni ured i ondje čekati", objasnila je Stefani iz Dallasa u Teksasu koja je došla vjenčati se s Kishom.

Privremeni kiosk s dozvolama za brak ostaje otvoren do 17. veljače.

Lokalne vlasti naplaćuju 77 dolara dozvolu koja vrijedi posvuda u Vegasu gdje većina većih hotela i restorana ima kapelice za sklapanje brakova, ali vrijedi i za najpopularnije kapelice Cannabis, Elvis (Presley), Kapelica u oblacima (Chapel in the Clouds) ili Viva Las Vegas.

Industrija vjenčanja donosi lokalnom gospodarstvu zaradu veću od dvije milijarde dolara na godinu, a okrug Clark svake godine izda oko 80.000 dozvola za brak, više nego ijedan drugi u Sjedinjenim Državama.

Gotovo 1500 dozvola izdaje se upravo na Valentinovo.

Ove godine bit će osobito živo u Las Vegasu jer Valentinovo pada dva dana prije kineske Nove godine i poklapa se s početkom trodnevnog vikenda za Amerikance.Zadnje dodane

Preporučujemo