Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Grabar-Kitarović nosila kaput sa izvezenom riječi "hrabrost"

12. 02. 2018 - 14:45
|
|
by udrimuski.ba / N1
|
foto: N1

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, na Pantovčaku je dočekala svoga srbijanskog kolegu, Aleksandra Vučića.

Predsjednica Hrvatske se za Vučićev dolazak posebno i odjenula.

Naime, srbijanskog je predsjednika na Pantovčaku primila u kaputu strogih linija, koji je na rukavu imao izvezen natpis.

Na rukavu je, naime, na glagoljici izvezena riječ "hrabrost", a kome je tačno predsjednica uputila tu poruku nije poznato.

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.