Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Uoči koncerta: Darko Rundek prošetao Sarajevom

10. 02. 2018 - 13:35
|
|
by udrimuski.ba/avaz.ba
|
foto: A. Durgut/ avaz.ba

Uoči večerašnjeg sarajevskog koncerta regionalna muzička legenda Darko Rundek jutros je u lijepom društvu prošetao Baščaršijom i Ferhadijom.

Ova muzička zvijezda održat će koncert u sarajevskom Domu mladih, a u okviru turneje „Apocalypso Now“.

Karte za njegov koncert već su uveliko rasprodane, tako da organizatori očekuju pun Dom mladih.

Turneja „Apocalypso Now“ pokrenuta je povodom 20 godina od objave prvog njegovog solo albuma “Apokalipso”. Turneja je počela 15. juna prošle godine, a do sada je održao više od 20 koncerata, kojima je prisustvovalo više od 120.000 posjetilaca.Zadnje dodane

Šta je to gestacijski dijabetes

Dijabetes u trudnoći (gestacijski dijabetes) je vrsta šećerne bolesti koja se javlja u trudnoći i obično nestaje nakon porođaja. Visoka koncentracija glukoze u krvi javlja se prvi put u trudnoći, a povećava se prema sredini trudnoće. Nastaje kao posljedica hormonalnih promjena u tijelu majke. ..

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.