Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Pjesma "Never Give Up" obišla svijet

02. 02. 2018 - 11:34
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

Dalal Midhat je svojom pjesmom ušla u mnoge domove davajući motivaciju za dalje, sa porukom da se nikad ne odustaje.

Singl koji je posvećen podizanju svijesti o doniranju organa i potrebi izmjene zakona o transplantaciji u našoj zemlji, objavljen je prije tri mjeseca u saradnji sa OTVORENOM MREŽOM, a pozitivnu i lijepu poruku prepoznale su brojne muzičke kuće.

Pjesma je objavljena u preko 250 zemalja, a vijest o novoj pjesmi Dalal Midhat objavili su najveći Eurosong portali Poljske, Španije, Venecuele, Portugala, Danske, Velike Britanije, Češke, Turske, Brazila, Mexica i Grčke.

Pjesma je doživjela svoju radijsku premijeru u Italiji i Velikoj Britaniji, a nastavnici engleskog jezika u BiH ovu pjesmu koriste da bi kroz učenje jezika proširili svijest mladih ljudi.

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Darko Došlo i Dejan Kožul

Šta još trebamo znati o Aleksandru Vučiću, zvanom picousti ( ja stvarno ne znam zašto ga tako zovu, možda voli talijansku kuhinju, a picu naročito) u svako slučaju iz Beograda je za ROM, izvjestio Dejan Kožul, dopisnik FTV

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

U ovosedmičnoj Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, gost je bio Veselin Radević, frontmen grupe Dick is Dead. Radević je pričao o tome kako je stvarati u Doboju i kako ne propasti, vječno ostavši hard core... :)

Govornica: Rubina Čengić i Adis Ramić

Ramić je pokušao odgovoriti na pitanje kako je moguće da prema zvaničnim podacima, preko 700 osoba ima dijagnozu raznih mentalnih oboljenja, a nisu zbrinuti i kako je moguće da se ubijeni Edin Gačić nalazio na slobodi bez nadzora, a direktor zatvora iz Bihaća, gdje je ovaj izvršavao kaznu, je upozoravao na njega da je opasan.