Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Neno Murić u Udri muški, "komšinici obećao brak.."

15. 01. 2018 - 08:08
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

neno2

Neno Murić snimio je spot za novu pjesmu pomalo provokativnog naslova "Ukrao sam je", koja je svojevrsni nastavak Neninog velikog hita "Baraba mekog srca" u kojoj je komšinici obećao brak. To će se dogoditi upravo u novoj pjesmi.

Glavnu ulogu u spotu igra misica Ana Bavrka, koja se fantastično snašla u ulozi mlade, a sam spot je vrlo zabavan i dinamičan.

Uz dosta statista sniman je na nekoliko lokacija u Sarajevu. Režiju potpisuje Safet Hadžimusić, a snimatelji Arnej Misirlić, Adis Bajtarević i Faris Kriščica dali su svoj maksimum.
Neno i Ana su toliko ozbiljno odglumili svoje uloge, da su im sve vrijeme ljudi prilazili na ulici i čestitali, misleći da su se zaista vjenčali.

Live gostovanje Neno Murić u Uvalnom uredu kod Predsjednika Djevičanskih ostrva:Zadnje dodane

Profesor Radiša Antić: „Zlo ne postoji kao imenica i nema ontološku vrijednost“

Antić: „Smisao života je sreća. Cilj ljudskog života je sreća. Depresija je bolest savremenog svijeta, od koje obolijevaju i djeca i tinejdžeri.Svijest mora postati samoreflektivna. Jedina smo inteligencija za koju znamo koja postavlja pitanja univerzuma. Kada bismo mogli doći do smisla, a samo ga Bog može dati, to može dobrim dijelom riješiti probleme sa kojima se suočavamo.“