Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Sberbank BH d.d. donirala 5.000 KM OTVORENOJ MREŽI

28. 12. 2017 - 17:04
|
|
by udrimuski.ba / Sberbank BH
|
foto: Sberbank BH

Sberbank BH d.d. donirala je 5.000 KM nevladinoj organizaciji OTVORENA MREŽA s ciljem pomoći teško oboljelim građanima koji imaju potrebu za odgovarajućim medicinskim tretmanima.

Banka je novac prikupila kroz akcijsku kampanju „Štedim za život“ za oročenu štednju u okviru koje  su uduplana sva prikupljena sredstva od pojedinačnih donacija klijenata.

„Sretni smo što u mjesecu darivanja zajedno sa našim klijentima možemo pomoći rad OTVORENE MREŽE čiji smo donator već duži niz godina. Cilj nam je uspostaviti institucionaliziran pristup u finansiranju humanitarnih aktivnosti i zbog toga smo strateški opredjeljeni za pomoć OTVORENOJ MREŽI koja godinama predano radi na pružanju pomoći našim teško oboljelim sugrađanima“, izjavio je Vedran Peršić, direktor marketinga i komunikacija Sberbank BH d.d., te dodao „hvala svim našim klijentima koji su se uključili i podržali humanitarnu štednju u našoj Banci“.

„Akcija koju je sprovela Sberbank BH d.d. pod nazivom „Štedim za život“ u saradnji sa OTVORENOM MREŽOM je inovativna, originalna i u potpunosti opravdava svoju priču. U budućnosti ćemo nastojati da u ovakve ili slične akcije uključimo sve zainteresovane građane dobrog srca. Već deset godina Sberbank BH d.d. je veliki partner OTVORENOJ MREŽI, kao i njen donator. Moram istaći da pomoć najugroženijim građanima Bosne i Hercegovine je u ovim trenucima neophodnija nego ikada ranije. Hvala svim onima koji podržavaju rad OTVORENE MREŽE Bosne i Hercegovine.“ – rekao je dr. Almir Čehajić – Batko, predsjednik OTVORENE MREŽE.

 Zadnje dodane

Boje života, emisija o transplantacijama

U ovosedmičnim "Bojama života", emisiji o transplantacijama na Radiju OTVORENA MREŽA, urednica i novinarka Rubina Čengić je razgovarala sa Predsjednikom OTVORENE MREŽE, dr. Almirom Čehajićem Batkom

Batko i Mirnaet Tutnjić: “Udružimo radijske signale da pomognemo ljudima“

Jutros je Djevičanska ostrva posjetio Mirnaet Tutnjić, glavni i odgovorni urednik portala Bosanci.ch i Radio studio B. Tutnjić je OTVORENOJ MREŽI uručio donaciju od 2 500 švicarskih Franaka, za liječenje Merjem Bašić. Kroz kampanju Jedan od hiljadu, Tutnjić je do sada ukupno sakupio 5 300 KM za djecu koja se liječe kroz programu OTVORENE MREŽE

Preporučujemo