Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Pogledajte obraćanje predsjednika Uvalnog ureda u emisiji Udri Muški gdje govori o stanju u BiH i našim političkim vođama

02. 12. 2017 - 21:40
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski.ba

Pogledajte obraćanje predsjednika Uvalnog ureda u emisiji Udri Muški gdje govori o stanju u BiH i našim političkim vođama, neke davne 2009. godine 05. decembra. Od tada je prošlo osam godina, i sada decembra 2017. godine, još je gora situacija.

Batko: “Sram da bude ljude koji nas predstavljaju. Sram da bude ljude koji se dogovaraju u ime normalnih ljudi, a Boga mi sram da bude i Međunarodnu zajednicu koja je dozvolila da uopšte razgovara sa takvim ljudima. Sram vas bilo kako se ponašate prema običnom narodu. Otkud vam hrabrost da već tolike godine, ovaj obični normalni svijet koji hoće samo malo normalnog života, da lažete. Djeca nam odrastaju u aparthejdu, penzioneri nam jedu iz kontejnera, droga koja šiba po čitavoj zemlji... Nemate trunke ljudskog dostojanstva da predstavljate ove narode. Niste Vi Bogom dani da predstavljate ove narode,  Hoće ljudi da žive normalno sunce sija vani luđaci  luđački. Dabogda vas nikad više ne vidjeli. Odlukom Uvalnog ureda bit ćete smijenjeni. Sram vas bilo. Pa bolan ako ne poštuješ drugog, ti ne poštuješ sebe. Ali vi ne poštujete nikoga. Uzimate milione u ovoj zemlji... Pa bolan niste Vi Bogom dani da trujete svojim lažima stotine i stotine hiljada ljudi. Bolje da su se konji dogovarali kako kaže poruka koju smo dobili, oni bi se dogovorili...vjeruj da bi i konji potrčali zajedno... Vi ne možete biti vladari u svojoj kući. Sram vas bilo što brukate ovaj normalni svijet koji je bolji od svih vas zajedno. Kaže "koračaj ili umri", e jednom će u ovoj zemlji da budu kilometarski redovi za izbore, a onda ćete vidjeti..."

Pogledajte video:

 

 

 

 Zadnje dodane

Preporučujemo