Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

IZ SATA U SAT: Vijesti Radija OTVORENA MREŽA

20. 11. 2017 - 10:28
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: arhiva

Sarajevska policija treći dan traga za 12-godišnjom Enisom Basić

Prošla su tri dana otkako je 12-godišnja djevojčica Enisa Basić nestala u Sarajevu. Portparol MUP-a KS Suvada Kuldija kazala je kako nemaju novih informacija o ovom slučaju.

Zastupnički dom PSBiH 29. novembra o HNS-ovom Prijedlogu izbornog zakona

Predsjedavajućа Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto sazvala je nastavak 53. sjednice Zastupničkog doma PSBiH za srijedu (29. novembar), nakon čega bi trebala biti održana i 54. sjednica.

Vijeće ministara i nevladine organizacije u BiH potpisuju Sporazum o saradnji

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je na svojoj 126. sjednici održanoj 26.09.2017. godine usvojilo Sporazum o saradnji između Vijeća ministara BiH i nevladinih organizacija u BiH. Potpisivanje je zakazano za 30.11.2017. godine u plavoj sali Parlamentarne skupštine BiH sa početkom u 15 sati.

Mugabe napisao pismo ostavke

Predsjednik Zimbabvea Robert Mugabe pristao je da se povuče i sastavio je pismo ostavke, javio je danas Si-En-En pozivajući se na izvor blizak pregovorima sa vojnim generalima u Harareu.

Zemljotres u južnom Pacifiku izazvao manje cunamije

Snažan zemljotres magnitude sedam stepeni prema Richterovoj skali potresao je područje Nove Kaledonije i susjednog Vanuatua u južnom Pacifiku, nakon čega su zabilježeni manji cunamiji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zadnje dodane

Radio OTVORENA MREŽA: Boje života

Emisija Boje života danas je ugostila prijatelje i kolege Rabiju Bosnić i Elvira Dugalića – Rabija je Elviru donirala bubreg.Profesor Senaid Trnavčević, predsjednik Donorske mreže u BiH govori o tome zašto u BiH nema više transplantacija, a moglo bi ih biti

Preporučujemo