Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Jutarnji show ''UDRI MUŠKI'', od danas na TV1

09. 10. 2017 - 08:28
|
|
by udrimuski.ba / N.V.
|
foto: udrimuski.ba

Jutarnji show ''UDRI MUŠKI'', od danas na TV1.

Dragi naši slušatelji i gledatelji, dragi naši prijatelji, hvala vam na povjerenju koje nam ukazujete i hvala vam što ste svih ovih prošlih 10 godina bili kreatori emisije „Udri muški“. Hvala VAM što VAM nedostajemo, što pokazuju vaše mnogobrojne poruke i pozivi koje smo dobili.

Od 09. oktobra možete nas gledati svako jutro od 07.00 do 09.00 sati Kao što smo i obećali, u novoj sezoni donosimo brojne novitete i zanimljive sadržaje.

Emisija „Udri muški“ je danas postala kultna emisija, koju slušaju i gledaju sve generacije od 7 do 77 godina, a za to ste zaslužni upravo vi!

Da se malo podsjetimo!  UDRI MUŠKI je nastao je 02. marta 2007. godine u cilju poboljšanja i unapređenja komunikacije između građana Bosne i Hercegovine, kao i građana i vlasti u svim sferama života, ne samo u BiH, nego i u regionu.

Autor emisije dr. Almir Čehajić – Batko, je postao sinonim za čovjeka, koji na sebi svojstven i jako duhovit način, prikazuje najrazličitije socijalne, ekonomske, kulturološke i druge probleme u BiH, regionu i svijetu, ali i čovjek, koji medijski prostor koristi na način da pruži podršku i pomoć u liječenju  najugroženijih građana BiH, od kojih su odustale (ne)odgovorne državne i društvene strukture.

Poštovani slušatelji, gledatelji i dragi prijatelji, uvijek ste bili uz nas i uvijek ste bili dio nas. Vi ste onaj „vjetar u leđa“, koji nas podržava u našim „pohodima“ i koji ste prepoznali naše pozitivne vibracije i našu humanu misiju. Zajedno smo spasili na stotine ljudskih života, od kojih su odavno odustale (ne)odgovorne državne institucije. I to je naš zajednički VELIKI USPJEH. I zato, hvala vam što postojite!

Nastavljamo sa istom misijom i sa istim ciljem, da se naš glas još dalje i još jače čuje. Uvijek uz vas i za vas. Voli vas vaša ekipa Udri muški!

UDRI MUŠKI, 09. oktobar i TV1! Nikad ne odustaj! Never give up!

 Zadnje dodane

Preporučujemo