Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Prijavite se na konkurs za izradu maskote EYOF-a 2019.

27. 09. 2017 - 19:15
|
|
by udrimuski.ba/radiosarajevo.ba
|
foto: facebook

Početak najvećeg kulturno-sportskog događaja u Bosni i Hercegovini, nakon Olimpijade 1984. godine je sve bliži te će Sarajevo i Istočno Sarajevo za nešto više od godinu dana otvoriti vrata najboljim mladim sportašima Starog kontinenta.

Tačnije, BiH i ova dva grada bit će domaćini Europskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF), koji će se održati od 9. do 16. februara 2019. godine, a ovih dana organizatori su ponudili svim zainteresiranim građanima da se na specifičan način uključe u organizaciju festivala.

Tačnije, otvoren je konkurs za idejno rješenje maskote za EYOF 2019. godine, koja čini jedan od najoriginalnijih brand identiteta festivala ovog tipa.

"U periodu od 9. do 11. oktobra 2017. godine, u prostorijama Networksa sve osobe koje se bave grafičkim dizajnom, arhitekturom, fotografijom, slikanjem, vajanjem i svi krativci koji razmišljaju izvan ustaljenih okvira, radit će na kreiranju idejnih rješenja kroz EYOF ideathon i imati priliku pružiti najbolju ideju za maskotu", stoji u saopćenju organizatora EYOF-a 2019.

Da biste učestvovali u izradi idejnog rješenja za maskotu jednog od najvećih europskih takmičenja potrebno je da popunite kratku aplikaciju, koju možete pronaći na ovom linku.

Izvor: radiosarajevo.baZadnje dodane

Preporučujemo