Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Džumhur nosio crni flor i pobjedu posvetio preminulom prijatelju tenisa Murgi

27. 09. 2017 - 16:01
|
|
by udrimuski.ba/radiosarajevo.ba
|
foto: AFP

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur jutros je u prvom kolu kineskog Shenzhena slavio protiv Australca Johna Millmana rezultatom 2:0, po setovima 6:4 i 7:5.

Džumhur je danas na svom "dresu" nosio crni flor kako bi odao počast preminulom teniskom treneru Murisu Selimoviću Murgi.

Džumhur je nakon meča na svom Instagram profilu objavio fotografiju i na njoj napisao da je pobjedu posvetio prijatelju bh. tenisera Murisu Selimoviću Murgi, koji je 24. septembra iznenada umro u Sarajevu.

damirdzumhurposvetaScreen

Izvor: radiosarajevo.ba Zadnje dodane

Preporučujemo

Redžep Salić u Udri Muški: „Podržavam inicijativu da se smijene upravljačke strukture“

„Redžepe, neću te pitati ništa. Ima stvari koje treba odćutati. Ljekar sam i poznate su mi procedure koje se tiču zbrinjavanja bolesnika. U Njemčkoj je potrebna odluka suda da bi se oko kreveta podigla malo veća ogradica. Da li se od juče išta promijenilo u Zavodu Pazarić, da li se pojavilo medicinsko osoblje, volonteri koji mogu pomoći da se uspostavi briga? Da li je istina da jedan ili dva čovjeka budu preko noći sa djecom, a Zavod ima preko 50 ekonomista?“' pita jutros Almir Čehajić Batko u Udri Muški Redžepa Salića, direktora Zavoda