Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

"Vodit ću BiH makar i s jednom nogom. Neka ne brinu dušmani"

23. 08. 2017 - 18:51
|
|
by udrimuski.ba/source.ba
|
foto: arhiv

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević danas je otišao na redovnu dijalizu na odjelu nefrologije u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

Iako su pojedini srbijanski mediji obavili, da je Vujošević hitno prebačen zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, to nije tačno.

Naime, Vujošević se od nedjelje nalazi na VMA gdje je primljen zbog gangrene četvrtog prsta na desnom stopalu zbog koje je morao propustiti posljednji meč u pretkvalifikacijama protiv Armenije.

Vujošević je u izjavi za srbijanski “Kurir” demantovao da mu je zdravstveno stanje pogoršano.

“Potreban mi je mir i procjena je moja, ali i ljekara da je bolje da jedan dio vremena provedem ovdje. Želim da se što prije izliječim i to idem dobrim putem. Nije tačno da sam na VMA zbog pogoršanog stanja. Vidio sam neke napise, ali mogu da pišu šta hoće”, rekao je Vujošević za “Kurir” i dodao:

“Vodit ću Bosnu i Hercegovinu makar i s jednom nogom. Neka ne brinu dušmani”, rekao je Vujošević.

Izvor: source.baZadnje dodane

Preminuo Žarko Varajić

Bivši član legendarne generacija Bosne, ali i Sutjeske i Al Aina ostat će upamćen kao jedan od istinskih velikana igre pod obručima, naročito zbog 45 postignutig poena u finalu Eurolige u kojem je Bosna bila bolja od Emersona. Njegov rekord ni danas nije srušen

Preporučujemo