Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Assassin’s Creed Empire: Mogućnost jahanja i upravljanja brodovima

14. 08. 2017 - 18:50
|
|
by udrimuski.ba/oslobodjenje
|
foto: twitter

Assassin’s Creed: Empire je sedmi nastavak Ubisoftove franšize i uz to, kako će se pokazati, jedna od najprodavanijih Ubisoftovih igara uopće.

Što se tiče same priče i toka i hronologiji radnje cijele serije onda treba reći kako je Assassin’s Creed: Empire u biti predstavak (prequel) cijele serije, jer igra vraća igrača u prošlost kao niti jedan nastavak dosad.

Naime u sedmom nastavku franšize mjesto radnje bi trebao biti ni više ni manje nego drevni Egipat, no priča bi se trebala događati davno prije nego što su dvije suprotne frakcije- Assassins i Templars biliuopće osnovani.

U ovome nastavku će igrač preuzeti ulogu roba koji je daleki rođak Altaira (protagonista prvog nastavka).

U pogledu mehanike i funkcioniranja igre treba reći da se Empire neće uvelike razlikovati od svojih nastavaka, jer će se još uvijek raditi od avanturi koja će u sebi sadržavati elemente akcije i pažljivo isplaniranih smaknuća određenih likova.

Svijet u kojemu će se igra odvijati je naravno prilagođen novoj radnji, s time da će igrač vjerojatno imati mogućnost jahati raznorazne životinje i upravljati brodovima.

Kako će to sve izgledati i hoće li Assassin’s Creed: Empire ponoviti ili  možda preskočiti uspjeh svojih prethodnika, ostaje nam za vidjeti u listopadu kada će novi nastavak poznate franšize ugledati svjetlo tržišta, prenosi PCCHIP.HR

Izvor: oslobodjenje.ba Zadnje dodane

Pokemon GO: Stigla četvrta generacija pokemona

Pokémon Go je od svog debitovanja prije dvije godine izgubio dobar broj igrača, ali je deo požrtvovanih i dalje tu što je i glavna motivacija studiju Niatic da nastavi sa daljim razvojem i dodavanjem sadržaja

Preporučujemo