Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Minja Huseinović, personalna trenerica, gošća jutarnjeg programa Udri Muški

22. 03. 2017 - 21:17
|
|
by udrimuski.ba/Minja Huseinović
|
foto: Minja Huseinović

Minja Huseinović, mr. sporta i tjelesnog odgoja, personalni fitness trener, instruktor plivanja i skijanja, sutra će sletjeti na aerodrom na Djevičanskim ostrvima.

Sa Minjom ćemo razgovarati o našoj temi, fizičkoj spremi, te o tome koliko je, zapravo, bitno voditi računa o sebi i svome tijelu.

Kako ona kaže, kroz svoje iskustvo i razgovor sa ženama i muškarcima shvatila je šta je to što ih nadahnjuje, i da zapravo žele samopouzdanje i pozitivne fizičke promjene koje dolaze kao rezultat zdravog načina života.

"Ovo je moja misija: Ja želim da pomognem ženama i muškarcima da imaju tijelo u skladu sa svojim idealom, povećaju samopouzdanje i da budu sretni!"- napisala je Minja na svojoj Facebook stranici.

Posljednjih par godina posvetila je istraživanju savremenih metoda i najboljih načina da se dođe do željenih rezultata. Njeno istraživanje je zahtjevalo putovanja od Milana, preko Pariza, Hamburga, do Singapura, Tajlanda i Balija, ali i mnogo rada i ličnih iskustva sa  klijentima.

Opširnije pratite sutra u još jednom izdanju jutarnjeg programa "Udri Muški."

Pratite nas putem radija Otvorena Mreža 106,2 MHz, na portalu www.udrimuski.ba  ili putem PinkBH televizije.Zadnje dodane

Preporučujemo