Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

"Žene, žene, vama pjevam sad, za vas je taj nježni stih.."

08. 03. 2019 - 08:56
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: prtscr

Drage dame, žene, majke, djevojke, djevojčice sretan vam 8. mart, sretan vam svaki dan u godini, a ovaj posebno. Ponosno nosite svoju neprocjenjivu i jedinstvenu ulogu u društvu i uživajte u svakom trenutku svoje posebnosti.

"Žene, žene, vama pjevam sad, za vas je taj nježni stih, svaka žena jedan divan cvijet, koji raste u srcu svih. Žene, žene, vama pjevam ja, za vas su sad riječi te, s vama, s vama još je ljepši svijet, u životu vi ste nam sve. Žene, žene, što bi mi bez vas, kakav svijet bi bio sad, sve bi pusto bilo oko nas, kako sam bi bio tad. Žene, žene, vi ste dio nas, zato čujte riječi te, žene, žene, vi ste život naš, i za vas bi dali sve.."

TAGOVI:Zadnje dodane

ZORAN PREDIN ZA LUPIGU: „Falsificiranjem povijesti se vraćamo u 19. stoljeće“

Vrckasti slovenski pjevač, pjesnik i rocker itekako osjeća bilo domaće publike. S nacionalnim bardom Arsenom Dedićem, izgradio je umjetnički odnos koji nadograđuje i pjesmom "Zagreb i ja se volimo tajno" snimljenoj na tek završenom albumu "Zoran pjeva Arsena". Otac je petero djece, među kojima je i Andrej, pisac priča za djecu. Predin zbirkom "Glavom kroz zid", u nakladi zagrebačke Frakture, na svoj predinovski način zalazi u naše susjedstvo i smionim će zapletima, koji ne zaziru od očuđenja, do kosti ogoliti današnje društvo.

Preporučujemo