Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

10 godina postojanja emisije "UDRI MUŠKI": To je naš zajednički VELIKI USPJEH!

01. 03. 2017 - 10:46
|
|
by udrimuski.ba / Nermina Veljan
|
foto: udrimuski.ba

Batko

Jutarnji show ''UDRI MUŠKI'', nastao je 02. marta 2007. godine u okviru programa radija Kameleon, a kasnije i Community Radija “OTVORENA MREŽA”, u cilju poboljšanja i unapređenja komunikacije između građana Bosne i Hercegovine, kao i građana i vlasti u svim sferama života, ne samo u BiH, nego i u regionu.

Posebnu i prepoznatljivu dimenziju emisiji ''UDRI MUŠKI'', daje humanost i otvorenost prema ljudima, njhovim problemima i svakodnevnici u kojoj živimo. Ekipa ''UDRI MUŠKI'' na čelu sa autorom dr.Almirom Čehajićem Batkom, od 2009. godine, pokreće brojne humanitarne akcije, a mnogi životi su spašeni, upravo zahvaljujući reakciji „malog, običnog čovjeka“, slušatelja i gledatelja emisije ‘’UDRI MUŠKI’’, što rezultira osnivanjem  ‘’OTVORENE MREŽE’’, koja prvobitno ima za cilj spašavanje urgentnih slučajeva, teško bolesnih građana BiH, a danas je, u tom smislu, razvila organizovani sistem i program djelatnosti i humanitarnih aktivnosti.

Kvalitet i značaj emisije ''UDRI MUŠKI'', prepoznao je 2009. godine menadžment TV OBN, tako da emisija dobiva i svoje televizijsko izdanje, a što je rezultiralo visokom gledanošću i rastom slušanosti Community Radija “OTVORENA MREŽA”.

Od 2011. godine jutarnji show „UDRI MUŠKI“ preuzima televizija "PINK BH", uz angažovanje svojih resursa PINK studio Sarajevo i PINK studio Banja Luka. Produkcija ''UDRI MUŠKI'' u cilju unapređenja programskog sadržaja, otvara  vlastite centre u Zenici, Tuzli, Bihaću, Jajcu, Mostaru, Bijeljini, Holandiji i Los Angeles-u.

Konačno, 02. marta 2017. godine, zajedno sa vama dragi naši prijatelji, slavimo 10 godina postojanja emisije „UDRI MUŠKI“.

Autor emisije dr. Almir Čehajić – Batko, je postao sinonim za čovjeka, koji na sebi svojstven i jako duhovit način, prikazuje najrazličitije socijalne, ekonomske, kulturološke i druge probleme u BiH, regionu i svijetu, ali i čovjek, koji medijski prostor koristi na način da pruži podršku i pomoć u liječenju  najugroženijih građana BiH, od kojih su odustale (ne)odgovorne državne i društvene strukture.

Poštovani slušatelji, gledatelji i dragi prijatelji, uvijek ste bili uz nas i uvijek ste bili dio nas. Vi ste onaj „vjetar u leđa“, koji nas podržava u našim „pohodima“ i koji ste prepoznali naše pozitivne vibracije i našu humanu misiju. Zajedno smo spasili na stotine ljudskih života, od kojih su odavno odustale (ne)odgovorne državne institucije. I to je naš zajednički VELIKI USPJEH. I zato, hvala vam što postojite!

Nastavljamo sa istom misijom i sa istim ciljem, da se naš glas još dalje i još jače čuje. Uvijek uz vas i za vas. Voli vas vaša ekipa Udri muški! Nikad ne odustaj/NEVER GIVE UP!!!

 Zadnje dodane

Preporučujemo