Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

ZALJUBLJENI SRETNO VALENTINOVO: "Pamtiš li prvi put kad sam te poljubio, ja sve pamtim, al' ne mogu da vratim.."

14. 02. 2019 - 11:20
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: screenshot/youtube

SRETNO VALENTINOVO: "Pamtiš li ulicu i broj moga stana, pamtiš li ukus vrelih usana tog dana. Pamtiš li prvi put kad sam te poljubio, ja sve pamtim, al' ne mogu da vratim. Šta sam na kraju dobio ja, ništa osim sjećanja, na dane sa tobom provedene. kad si disala za mene.."

 

 

 

TAGOVI:Zadnje dodane

ZORAN PREDIN ZA LUPIGU: „Falsificiranjem povijesti se vraćamo u 19. stoljeće“

Vrckasti slovenski pjevač, pjesnik i rocker itekako osjeća bilo domaće publike. S nacionalnim bardom Arsenom Dedićem, izgradio je umjetnički odnos koji nadograđuje i pjesmom "Zagreb i ja se volimo tajno" snimljenoj na tek završenom albumu "Zoran pjeva Arsena". Otac je petero djece, među kojima je i Andrej, pisac priča za djecu. Predin zbirkom "Glavom kroz zid", u nakladi zagrebačke Frakture, na svoj predinovski način zalazi u naše susjedstvo i smionim će zapletima, koji ne zaziru od očuđenja, do kosti ogoliti današnje društvo.

LAKA SNIMIO NOVU PJESMU I SPOT: “Ostarih” u prepoznatljivom stilu

Laka i Mirela će u petak objaviti novi singl pod nazivom “Ostarih” za kojeg su u Zemaljskom muzeju u Sarajevu snimili spot u režiji Edvina Kalića sa kojim uspješno sarađuju već nekoliko godina. Autor pjesme i muzike je Laka, dok mu je pri aranžmanu pomogao Matko Gaće,bubnjar u Lakinom bendu) koji potpisuje i mix pjesme

Preporučujemo