Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Oči boje duge sad mi trebaju, srce puno tuge da obuzdaju...

19. 07. 2019 - 13:20
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: facebook

"Tri su dana kako si otišao, nisi mi se čak ni javio, možda si me već preboleo, a mozda me nisi ni voleo. Možda sam te voleo, možda volim te i još, i možda prema tebi, ja bio sam loš. Nemam opravdanja, i znam da je kraj, ali ipak devojko, sada ovo znaj. U mom životu, ti si ostavila trag, i ako sada, ja ti više nisam drag...  Oči boje duge sad mi trebaju, srce puno tuge da obuzdaju, ove noći duge drugu gledaju, oči boje duge mira ne daju...  Tebe voleo sam stvarno, k'o nijednu pre, i samo tebi smeo, uvek reći sve... Naneti ti bol, to nikad nisam hteo, nikad nisam hteo, a nisam ni smeo... Zato bolje je da odem, samo tek tako, veruj da ni meni, sve ovo nije lako.."

 

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

Novi dogovori SDA, SBB, DF-a o rušenju kantonalne vlasti

Predsjednici Stranke demokratske akcije, Stranke za bolju budućnost i Demokratske fronte Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić i Željko Komšić dogovorili su zajednički nastup na državnom i federalnom nivou vlasti, ali i u Kantonu Sarajevo. To, u prevodu znači da će SBB i DF izdati Šestorku i krenuti sa SDA u rušenje kantonalne Vlade

Ante Tomić: Da sam ja neko…

Da sam ja neko, učio bih djecu da se i u Mostaru, Travniku, Jajcu, Bobovcu igra šah, ali da se šahovnica, ipak, ne nalazi na bosanskoj zastavi!