Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

SAŠA PANTIĆ: Čast mi je i zadovoljstvo biti gost "Udri Muški"

26. 01. 2017 - 16:31
|
|
by udrimuski.ba/Nina Pašić
|
foto: udrimuski.ba

Saša Pantić, glumac, scenarista, humorista i redatelj, rođen je u Prištini 03. januara 1967.godine. Odrastao je uz suzavac na Kosovu, pa je riješio da u budućnosti plače samo od smijeha, a i od svog života često je pravio komediju, s elementima groteske, ali i trilera. Javnosti je najpoznatiji kao autor "Kursadžija" Zli jezici, ovaj sitkom nazivali su "praznim blokom koji popunjava vrijeme između reklama."

Saša Pantić: "Sedamnaest godina traje jedna glumačka i humoristička priča koji mnogi nazivaju popunjavanjem praznog vremena. Kad si prazan i nezadovoljan svojim životom, ti pljuješ sve oko sebe. Oni nama kažu da smo prazni, a mi se nazvali "Kursadžije", pa nismo se nazvali Šekspirolozi."

sasapantickursadije
"Čast mi je i zadovoljstvo, i rijetko ko me nasmije od ujutro, a ti si stručnjak za to. Uživam ovdje kod tebe! Drago mi je što su uspjeli da mi završe da dođem ovdje"- rekao je Pantić.

Sinoć je održana premijera nove Pantićeve predstave "Kad voljim voljim" u Istočnom Novom Sarajevu. Večeras će predstava biti prikazana u Zenici, a već sutra u sarajevskom Domu mladih, pa u Brčkom.

Saša Pantić: "Ja sam izabrao BiH za premijerno izvođenje predstave iz jednog prostog razloga. Ako ćemo da pogledamo u ono vrijeme kad smo mi bili klinci, neko je na ona dva- tri kanala na tadašnjoj televiziji samo u Sarajevu dao šansu mladima da nešto pokažu i tako je nastala Top Lista Nadrealista. U Bosni se postavila ljestvica za humor."

panticsasakursadzijeudrimuski

Smijeha i humora nije falilo od samog početka Pantićevog gostovanja u jutarnjem programu "Udri Muški."

Ako želite da se nasmijete i opustite kao naša ekipa ovoga jutra, kompletno gostovanje možete pogledati na sljedećem linku:Zadnje dodane

Preporučujemo