Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Jedinstvena turistička agencija: S njima ne znate ni kamo putujete!

25. 01. 2017 - 16:19
|
|
by udrimuski.ba/punkufer.dnevnik.hr
|
foto: udrimuski.ba

Turističkih agencija i internetskih stranica koje vam pomažu u planiranju putovanja nigdje ne nedostaje. U moru sličnih, tu i tamo "izroni" neka koja se zbilja razlikuje od ostalih. S uredima u Kaliforniji i Meksiku, ali uslugama koje pruža po čitavom svijetu, nastao je Jubel, koji svojim putnicima nudi put iznenađenja. Pa ako volite avanturu, ovo je prava stvar za vas.

Jubel stvara personalizirana putovanja bazirana na odgovorima koje ostavite u njihovom upitniku. Nude 6 mogućih "puteva": Kulturno, Zabavno (Party Purist), Morsko, Aktivno u prirodi, Ležerno u prirodi i Jubeler kao mješavinu svih navedenih.
Nakon što odaberete jednu od ponuđenih 6 opcija, pošalju vam upitnik u kojemu, između ostalog, napišete koja bi mjesta voljeli posjetiti i koja želite izbjeći. Možete staviti i kakav tip smještaja i prijevoza više volite.

Kada Jubel proanalizira podatke, pošalju vam dvije ponude s okvirnim opisom plana putovanja, vi odaberete onu koja vam više odgovara i platite put. Nekoliko tjedana prije putovanja pošalju vam "Pakiranje Jubel", koje sadrži vašu aviokartu i informacije o hotelu.

Tek kada stignete na odredište, dobivate daljnje informacije o onome što vas čeka odnosno omotnicu s aktivnostima koje su za vas isplanirali. Za organizaciju, Jubel uzima 10 do 15 posto cijene putovanja. Ali, ako si možete priuštiti, a ne volite se sami zezati s organizacijom, zašto ne?

Izvor: punkufer.dnevnik.hrZadnje dodane

Preporučujemo

Profesor Radiša Antić: „Zlo ne postoji kao imenica i nema ontološku vrijednost“

Antić: „Smisao života je sreća. Cilj ljudskog života je sreća. Depresija je bolest savremenog svijeta, od koje obolijevaju i djeca i tinejdžeri.Svijest mora postati samoreflektivna. Jedina smo inteligencija za koju znamo koja postavlja pitanja univerzuma. Kada bismo mogli doći do smisla, a samo ga Bog može dati, to može dobrim dijelom riješiti probleme sa kojima se suočavamo.“