Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

KORAK NAPRIJED, Od danas portal Udri Muški kao app za Android i Kindle

27. 09. 2016 - 09:53
|
|
by udrimuski.ba/Vedran Rodić
|
foto: udrimuski.ba/Vedran Rodić

Emisija Udri Muški i portal www.udrimuski.ba idu u korak sa novim tehnologijama, upravo iz tog razloga smo odlučili pokloniti našim vjernim fanovima mobilnu aplikaciju UdriMuski.

Aplikaciju možete besplatno preuzeti putem Google play storea i Amazonovog Kindle Underground storea.

Putem aplikacije ćete moći pratiti sve što se dešava na portalu www.udrimuski.ba kao i pratiti emisiju od  7 do 9,30 sati putem audio i video streamova..

Aplikacija trenutno postoji samo za Android platformu od verzije 4.3 i veće a u skoroj budućnosti aplikacija će biti pristupna za IOS i Windows mobilne platforme.

googleplaylogo  amazonlogo

00201d584f3b03af8b7a2cc4a7281a1e57e0beba9e8bd3d703eb1f9388549f2481ca4full

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Redžep Salić u Udri Muški: „Podržavam inicijativu da se smijene upravljačke strukture“

„Redžepe, neću te pitati ništa. Ima stvari koje treba odćutati. Ljekar sam i poznate su mi procedure koje se tiču zbrinjavanja bolesnika. U Njemčkoj je potrebna odluka suda da bi se oko kreveta podigla malo veća ogradica. Da li se od juče išta promijenilo u Zavodu Pazarić, da li se pojavilo medicinsko osoblje, volonteri koji mogu pomoći da se uspostavi briga? Da li je istina da jedan ili dva čovjeka budu preko noći sa djecom, a Zavod ima preko 50 ekonomista?“' pita jutros Almir Čehajić Batko u Udri Muški Redžepa Salića, direktora Zavoda