Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Hrabri Ljudi 25. 06. 2016.

25. 06. 2016 - 10:39
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: udrimuski/otvorena mreža

Nakon više od godinu dana čekanja na Nacjonalnoj listi Francuske za transplantaciju bubrega 9-togodišnji Armin Mehinbašić uspješno je transplantiran.

Da prava snaga leži u dobrim ljudima i da nikada ne treba odustati potvrđuje nam svojom pričom Zorica Katanić. Nakon duge, ali uspješne borbe sa karcinomom jajanika sa klinike u Barceloni, Zorica se vratila kući 3-godišnjim blizancima Luki i Andreju.

"Sada više nemam šta da prodam!"... požalio se Suvad Bašić iz Goražda, kojem je potrebno 20.000 KM kako bi njegovo srce nastavilo kucati. Prije nekoliko godina ugrađen mu je aparat koji će uskoro prestati da radi, ako se ne zamjeni novim.

Šansu za život dobili su pacjenti koji su u prošloj nedjelji ma klinici u Grenoblu prošli sve potrebne predtransplantacione preglede.  

 

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Govornica: Savjeti za političare

O ovosedmičnoj Govornici, emisiji Radija OTVORENA MREŽA, urednica i novinarka Rubina Čengić, zajedno sa našim slušateljima pronalazi savjete za političare Bosne i Hercegovine, godinu dana nakon neformiranja vlasti

Damir Marjanović:“Obrazovanje je bilo prva žrtva Dejtona“

„Kad imate tim i kad u timu imate ljude koji vam pomažu, vi ostvarujete maksimalno; a kad imate tim koji to ne radi, onda je vrijeme da se pomjerite u stranu i prepustite to nekome drugom.“- kaže prof. dr. Damir Marjanović u „Udri Muški“, komentarišući svoju ostavku u Predsjedništvu Naše stranke