Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

E3 2016 Rekapitulacija

19. 06. 2016 - 12:02
|
|
by udrimuski.ba
|
foto: PrtScrn

E3 iliti Electronic Entertainment Expo, je zvanično završen prije 2 dana, a održan je u konvencijskom centu u Los Angelesu. Ovom događaju je u samo 2 dana prisutvovalo preko 50 000 gostiju iz cijele Amerike, a ono što su mogli vidjeti prevazišlo je sva očekivanja koja su mogli imati, kad je u pitanju gaming.

Pošto E3 nije izdao highlihgts, a da ne bismo koga uvrijedili evo pogledajte kako je par geekova doživjelo ovogodišnji E3.

Ono što se moglo očekivati od ovogodišnjeg E3 sajma gaminga je: predstavljanje novih, odlazak starih, promocija konzola, promocija opreme i naravno jedan inside pogled na sve najnovije naslove, koji će obilježiti ovu gamersku godinu. Pošto su VR rješenja u zadnje vrijeme postala jako jeftina, mnoge gaming kompanije su svoje najnovije naslove za 2016. i 2017., prebacile na ovaj najnoviji pogled na igrice. Možemo izdvojiti naslove kao što su Ace Combat, Prey i Resident Evil koji će svoje nove dijelove imati i u VR verzijama.

Kako javlja gamerski portal GAMERANT, najveća iznenađenja ovog E3 sajma je svakako povratak nekih starih naslova, kao što su: Crash Bandicoot i God of War a jedno svakako iznenađenje je i povratak legendarnog Hidea Kojime u svijet gaminga, nakon svađe i raspada sa Konamijem i njegovo koketiranje sa Sony-em, na njegovom novom projektu koji ima radni naziv "Death Stranding".

U nastavku pogledajte trailer za Death Stranding.

Ono što nas je sve zajedno iznenadilo kod ovogodišnjeg E3 sajma, je nedostatak nekih naslova, koji su bili očekivani a od kojih možemo izdvojiti: Beyond good and evil 2, Crackdown 3, remake Final Fantasy 7, Red Dead 3/Red Dead Redemption 2, Nastavak Halo serijala, Wolfenstein: The New Order 2 i još neki hit nastavci.

Za više posjetite portal E3 Expoa.

PortalE3

 Zadnje dodane

Pokemon GO: Stigla četvrta generacija pokemona

Pokémon Go je od svog debitovanja prije dvije godine izgubio dobar broj igrača, ali je deo požrtvovanih i dalje tu što je i glavna motivacija studiju Niatic da nastavi sa daljim razvojem i dodavanjem sadržaja

Super Mario Odyssey je najprodavanija igra Switch konzole

Znali smo već da je Nintendo Switch konzola imala uspješnu 2017. godinu, a rekorde je postavljala i u 2018., no, sad kad je službeno zaokružena prva godina postojanja Switch konzole, Nintendo je odlučio podijeliti impresivne statistike

Preporučujemo