Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

MILIGRAM sutra u emisiji Udri Muški

05. 05. 2016 - 10:43
|
|
by hayat.ba/udrimuski.ba
|
foto: hayat.ba

Sutra u ranim jutarnjim satima družićemo se sa Miligramom, a povodom njihove bh turneje Electric Tour. Emisiju možete uživo pratiti od 07-09:15 sati na kanalu TV Pink BH i na portalu udrimuski.ba.

Danas će u Coloseumu s početkom u 15h biti predstavljena nova pjesma grupe Miligram koja nosi naziv 100% kao i novi spot za pjesmu „Laka lova“. Prije promocije, najpopularniji regionalni bend istoga dana u 11h posjetit će stićenike Zavoda Pazarić, gdje će biti upriličen mini koncert Miligrama te zajednička roštiljada i druženje sa stićenicima Zavoda. Tom prilikom, Miligram će obradovati više od 300 osoba kojima je Zavod jedini dom, a ovo je projekat koji bend radi u suradnji sa poznatim bh umjetnikom Sulejmanom Haljevcem Memom. Zavod su posjetili i učenici osnovne škole iz Tarčina, te će ovo biti jedna velika humana akcija, kako bi se skrenula pažnja na brigu i bolje uslove za život stićenika ovog zavoda.

A povodom bh. turneje Electric Tour koja obuhvata velike koncerte u Tuzli, Banjaluci i Sarajevu, Miligram je za svoje fanove u BiH pripremio posebno iznanađenje. Naime, uoči velikog sarajevskog koncerta u Zetri, bit će predstavljena nova pjesma zanimljivog naziva 100%. U stilu Miligrama, koji važe za kraljeve dobre zabave, i ova pjesma je brzog plesnog ritma, euforična,  te u skladu sa konceptom Electric toura –privlači i odašillja samo pozitivnu energiju.

I ovog puta pjesmu autorski potpisuje Aleksandar Milić Mili, a promocija pjesme biti će 05. maja U Coloseumu s početkom u 15h, a tog dana bit će premijerno predstavljen i spot za pjesmu „Laka lova“, koja je objavljena na njihovom posljednjem studijskom albumu „Magnetic“.

Posljednje vijesti o pripremnim aktivnostima koncerta grupe Miligram u Zetri koji će biti održan 27. maja u tekstu ispod:

Karte za veliki koncert Miligrama u sarajevskoj Zetri, koji već odavno nosi epitet najvećeg derneka na Balkanu, u prodaji su od danas 29.04.2016. godine.

U prodaji su  ulaznice za parter (10 KM), tribine (15 KM), centralna vip tribina (25 KM) te backstage ulaznice po cijeni 25 KM.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: ulična prodaja Ferhadija i plato Skenderija, službeni ulaz Hayat TV-a, biletarnica BKC-a, VTA Travel Agency – agencije u Mostaru, Sarajevu i Travniku, tursistička agencija Bisstours Zenica (Školska 10), a uskoro objavljujemo i proširenu listu prodajnih mjesta.

Koncert u Zetri bit će tematski inspirisan i ponudiće jedan potpuno nov doživljaj muzike sa Balkana i poruku koju taj koncert šalje. Bit će to muzička bajka, kakvu nismo vidjeli na ovim prostorima, upotpunjena sa  još neviđenim rekvizitima ,svjetlosnim efektima i  još puno drugih novina.

Miligram je prije tri godine u Sarajevu imao jedan od najboljih koncerata koji su se održali u svojoj karijeri, a oni koji su bili u Zetri tog 17. maja 2013. i danas se sježaju tog koncerta kao najvećeg derneka na kojem su ikada bili. Na koncertu je bila publika od 7-77 godina. Nevjerovatno je koliku je pozitivnu energiju pružio Miligram publici, a i publika Miligramu. Frontmen grupe Miligram Aleksandar Milić Mili je izjavio da će mu sarajevski koncert ostati u srcu do kraja života.

Aleksandar Milić Mili je nadmašio sebe novim četvrtim  albumom kojim je otvorio potpuno novi muzički pravac i stvorio savršenu muzičku fuziju na albumu „Magnetic“ sa čak 13 pjesama, a od toga pet dueta.

Očekujemo da će koncert MILIGRAMA koji je zakazan za 27.05. 2016. Zetra ponuditi jedan nov standard u organizaciji i produkciji domaćih koncerata. MILIGRAM je jedno osvježenje na muzičkoj sceni. Prošli koncert MILIGRAMA u Sarajevu je bio rasprodat, što očekujemo i ovaj put.Zadnje dodane

Preporučujemo