Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

UDRI MUŠKI: Adnan i Tarik snimili spot za pjesmu "Dan po dan"

17. 03. 2016 - 08:38
|
|
by udrimuski.ba

Ovoga jutra gosti u Uvalnom uredu su fenomenalni dvojac Adnan Pacoli i Tarik Mulaomerović. Povod za gostovanje je predstavljanje spota za pjesmu "Dan po dan".

Pjesma je snimamna u studiju “Soundtrack”, autori muzike i teksta su Tarik i Adnan, aranžman za pjesmu potpisuje Ashar Kurtović. 

Spot za pjesmu “Dan pod dan” sniman je u prostorijama Narodnog pozorišta Sarajevo. Režiju i scenario uradio je Jakov Sušac, direktor fotografije je Dario Šišul, dok je majstor svjetla Moamer Šaković. U spotu pored Tarika i Adnana učestvuje I solistica Baleta NPS Tamara Ljubičić.

  Zadnje dodane

Preporučujemo

Snijeg prekrio olimpijski grad

Nakon natprosječno visokih temperatura koje su prevladavale proteklih dana u Bosni i Hercegovini, svježiji zrak donio je prvi ovosezonski snijeg koji je zabijelio veliki broj bh. gradova

Majda Kovač: „Moramo prevazići paniku, vjerovati stručnim službama i ne nasijedati na dezinformacije“

Majda Kovač: " Zemljotres je prirodna pojava koja se ne može predvidjeti i zbog toga su posljedice razorne. Strah je najjače ljudsko osjećanje i radimo tada nešto što ne bismo trebali; zato je neophodno da svi u kući imamo tranzistore, brojeve hitnih službi, lijekove, predmete kojima bismo mogli udarati o zid i prokrčiti eventualne naslage nagomilanog materijala. Moramo prevazići paniku i vjerovati stručnim i nadležnim službama, ne nasijedajući na dezinformacije koje kruže internetom.“