Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

UDRI MUŠKI: Deen i Dalal i na Djevičanskim ostrvima predstavili pjesmu 'Ljubav je'

22. 02. 2016 - 08:34
|
|
by udrimuski.ba

Gosti jutarnjeg programa Udri Muški su Fuad Backović Deen i Dalal Midhat Talakić, predstavnici Bosne i Hercegovine na ovogodišnjem Eurosongu.

U petak je u sarajevskoj Vijećnici u interpretaciji Dalal i Deena premijerno izvedena bh. pjesma za Eurosong 2016, koji će se u maju održati u Stockholmu. 

Pjesma "Ljubav je" premijerno je predstavljena u programu BHRT-a, kao i na oficijelnoj stranici Takmičenja za pjesmu Eurovizije www.eurovision.tv.

Autor i producent pjesme je Almir Ajanović, a u njenom nastanku je učestvovao i sarajevski reper Jasmin Fazlić Jala, kao koautor teksta.

deendalaludrimuskiZadnje dodane

Preporučujemo

Redžep Salić u Udri Muški: „Podržavam inicijativu da se smijene upravljačke strukture“

„Redžepe, neću te pitati ništa. Ima stvari koje treba odćutati. Ljekar sam i poznate su mi procedure koje se tiču zbrinjavanja bolesnika. U Njemčkoj je potrebna odluka suda da bi se oko kreveta podigla malo veća ogradica. Da li se od juče išta promijenilo u Zavodu Pazarić, da li se pojavilo medicinsko osoblje, volonteri koji mogu pomoći da se uspostavi briga? Da li je istina da jedan ili dva čovjeka budu preko noći sa djecom, a Zavod ima preko 50 ekonomista?“' pita jutros Almir Čehajić Batko u Udri Muški Redžepa Salića, direktora Zavoda