Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

UDRI MUŠKI: Sjećanje na muzičkog velikana, Kemala Montena

29. 01. 2016 - 08:38
|
|
by udrimuski.ba

Teško da će se neka ulica u Sarajevu, u budućnosti zvati po Kemalu Montenu, još manje dvorana kao što su BKC ili Dom mladih. ''On je uvijek govorio za sebe - kada se popnem na pozornicu, tada sam Kemal Monteno, a kada siđem, samo sam Kemo'', kaže kćerka legendarnog kantautora Adriana Monteno..

Ovoga jutra oživljavamo sjećanje na muzičkog velikana Kemala Montena, sa kćerkom legendarnog kantautora, Adrianom Monteno i Mirzom Hajrićem.

Kako izgleda priča o najnježnije opjevanoj Branki, nakon odlaska njenog Keme.. Šta nam znači čovjek koji je napisao himnu Sarajeva.. pratite uživo na našim streamovima.

montenoudrimuskiZadnje dodane

Preporučujemo

Redžep Salić u Udri Muški: „Podržavam inicijativu da se smijene upravljačke strukture“

„Redžepe, neću te pitati ništa. Ima stvari koje treba odćutati. Ljekar sam i poznate su mi procedure koje se tiču zbrinjavanja bolesnika. U Njemčkoj je potrebna odluka suda da bi se oko kreveta podigla malo veća ogradica. Da li se od juče išta promijenilo u Zavodu Pazarić, da li se pojavilo medicinsko osoblje, volonteri koji mogu pomoći da se uspostavi briga? Da li je istina da jedan ili dva čovjeka budu preko noći sa djecom, a Zavod ima preko 50 ekonomista?“' pita jutros Almir Čehajić Batko u Udri Muški Redžepa Salića, direktora Zavoda