Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

UDRI MUŠKI: Josip Pejaković i Almir Čehajić na otvaranju Turbo Trade salona

18. 01. 2016 - 09:12
|
|
by udrimuski.ba

 

U Sarajevu je održana svečanost na kojoj su čelnici kompanije “Turbo Trade“ donirali automobil predstavnicima JU socijalno-pedagoška životna zajednica Bihać.

Ujedno, održano je i otvaranje novog Turbo Trade salona gdje možete kupiti automobil, osiguranje, te obaviti tehnički pregled.

Pri kupnji polovnih automobila, Turbo Trade saloni garantuju da su automobili pregledani, tačnu kilometražu, te porijeklo automobila. 

Svečanu ceremoniju predvodio je dr. Almir Čehajić Batko, a svečanosti je prisustvovao i Amel Ćurić koji je uživo otpjevao nekoliko pjesama i tako zabavio sve prisutne, a posebno djecu iz JU socijalno- pedagoške životne zajednice Bihać. Amel već ima potpisan sponzorski ugovor sa ovim autocentrom. 

Prisutnima se obratio i Josip Pejaković, koji je izveo dio iz nove predstave „Izbjeglice.“

 Zadnje dodane

Preporučujemo

Profesor Radiša Antić: „Zlo ne postoji kao imenica i nema ontološku vrijednost“

Antić: „Smisao života je sreća. Cilj ljudskog života je sreća. Depresija je bolest savremenog svijeta, od koje obolijevaju i djeca i tinejdžeri.Svijest mora postati samoreflektivna. Jedina smo inteligencija za koju znamo koja postavlja pitanja univerzuma. Kada bismo mogli doći do smisla, a samo ga Bog može dati, to može dobrim dijelom riješiti probleme sa kojima se suočavamo.“