Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

UDRI MUŠKI: Portal NewsBlic proglasio Almira Čehajića Batka za "Ličnost godine 2015"

14. 01. 2016 - 08:02
|
|
by udrimuski.ba/newsblic
|
foto: udrimuski.ba

Ekipa online magazina NewsBlic, proglasila je za "Ličnost godine 2015" Almira Čehajića Batka, a u ovom trenutku su gosti jutarnjeg programa Udri Muški. Kako i zašto, pratite uživo na našem portalu!


NewsBlic, online magazin osnovan je u novembru 2014.g., s ciljem da na jedan drugačiji način predstavi dobre priče iz Bosne i Hercegovine, regije i cijelog svijeta. Donose tačne, provjerene i uvijek aktuelne teme poštujući postulate novinarske profesije i profesionalne standarde. Sadržaj magazina je raznovrstan među kojima korisnici interneta mogu pronaći pregršt važnih i zanimljivih podataka.
Jedan smo od rijetkih internet magazina u Bosni i Hercegovini iza kojeg ne stoji ni jedna politička partija, nevladina organizacija ili marketinška agencija.

NewsBlic online magazin je prepoznatljiv po "Izboru za Miss fotogeničnosti BiH". Glavni cilj je promocija modelinga na našim prostorima kao i da se pruži prilika svim mladim damama koje se žele okušati u svijetu mode. Pobjednica može očekivati mnoge nagrade a među glavnima je izrada profesionalnog photobooka u vrijednosti od 1, 000 KM, sa poznatim BiH imenima iz svijeta mode koji su zaduženi za njen stajling tog dana. Do sada su realizovali dva projekta " Izbora za Miss Fotogeničnosti BiH" .
Također, u toku je realizacija još jednog projekta, "Izbor za najljepšu bebu".

„Tokom cijele godine smo pratili aktivnosti mnogih javnih ličnosti, kako bi na kraju godine mogli proglasiti "Ličnost godine 2015", pa smo se tako odlučili za Almira Čehajića-Batka“, kažu iz NewsBlica.Zadnje dodane

Preporučujemo