Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

UDRI MUŠKI: Humanitarna večer za Ernesa Džinovića

08. 01. 2016 - 08:13
|
|
by udrimuski.ba

Predsjednik OTVORENE MREŽE dr Almir Čehajić je u studiju sa Nerminom Mehićem i Sabinom Merdan, a na telefonskoj liniji se nalazi Damir Beljo, u odbrani života teško oboljelog mladog Mostarca Ernesa Džinovića.

U dvorani doma Herceg Stjepan Kosača, 23. januara sa početkom u 17 sati održat će se humanitarna večer “Nisi sam”, sa koje će cjelokupan prihod biti uplaćen za liječenje teško oboljelog mladog Mostarca Ernesa Džinovića.
Sav prihod od Humanitarne večeri koja je zakazana za 23. Januara - siječnja ide za liječenje mostarca Ernesa Džinovića.

Cijena ulaznice je 5 KM, a svoj dolazak su potvrdili obitelj Patak, Dajana Dangubić iz Konjica, Almir Čehajić- Batko, Dona Ares -žena heroj, Kenan Mačković,  šampion Damir Beljo,  Mostarske mažoretkinje , Plesna grupa Mo stars.


Apel Damira Belje: Ne glasajte za mene, molim vas pomozite svojim pozivima bolesnom Ernesu

Profesionalni bokser Damir Beljo, „bombarder s Neretve“ oglasio se na svom Facebook profilu:

„- Ja bih zamolio svoje fanove i sve ljude ako mogu da radije pozovu brojeve 090 291 068 (BH Telecom) i 092 890 818 (HT Eronet) kako bi pozivom donirali 2 KM za mladog, bolesnog sugrađanina Ernesa Džinovića koji boluje od raka gušterače i trenutno je u Beču na kemoterapijama.“

Mene ne zanima to priznanje osobe godine, bio bih sretniji kad bi pozive koje ste mislili uputiti za mene uputili za njega i uključili ga u svoje molitve! Hvala vam i Bog vas blagoslovio! ", napisao je Beljo. 

udrimuskiZadnje dodane

Preporučujemo