Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

UDRI MUŠKI: Entuzijazam i uspjeh džudo kluba Slavija iz Istočnog Sarajeva

08. 12. 2015 - 08:15
|
|
by udrimuski.ba

Trenutno emisiji Udri Muški:

Takmičari Džudo Kluba Slavija iz Istočnog Novog Sarajeva, predvođeni trenerom Radetom Pržuljem, osvojili su medalje u nekoliko kategorija na Međunarodnom judo turniru "Nagaoka" Ljubljana 2015., koji je održan prošlog mjeseca. Iako treniraju u izuzetrno lošim uslovima, to im ne smeta, da pokažu šta znaju i donose čak i najsjanija odličja sa brojnih takmičenja na kojima nastupaju. Iz Ljubljane su donijeli bronzanu medalju, koju je osvojila mlada Tamara Lubura. 

Njihov entuzijazam prepoznali su sponzori ili bolje rečeno prijatelji iz Arizona Kompani, koje su kao svojevrsnu nagradu za poslednje uspjehe, mladim džudistima Slavije, kupili i naravno polonili 33 trenerke sa odštampanim grbom i imenom kluba.

Iako predstavnik sponzora nije smatrao da je to posebno vrijedno pažnje i da su to uradili jednostavno zbog toga što su mogli, pa su se eto odazvali pozivu.

Ekipa Udri muški, posjetila je prostorije Džudo kluba Slavija i ostali smo zatečeni prizorom koji smo tamo vidjeli. U neuslovnoj zgradi bivše kasarne, pod budnim okom trenera Radoja Pržulja ovi mladi ljudi izrastaju u vrhunske takmičare ostvarujući uspjehe vrijedne pažnje.

dzudistiudrimuski

dzudistiudrimuskiZadnje dodane

Preporučujemo