Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

UDRI MUŠKI: Fuad Backović Deen o učešću na Eurosongu

26. 11. 2015 - 12:44
|
|
by udrimuski.ba/AA
|
foto: udrimuski.ba

Dalal Midhat-Talakić i Fuad Backović- Deen će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2016. godine.

Radio i televizija Bosne i Hercegovine (BHRT) je na konferenciji za medije potvrdila da će Fuad Backović Deen i Dalal Midhat-Talakić biti predstavnici BHRT-a na Eurosongu 2016. godine u Štokholmu u Švedskoj.

Mario Vrankić, direktor BHT-a, je izjavio da su učinjeni veliki napori kako bi se BiH vratila na Eurosong.

"Drago nam je da ćemo se pojaviti na ovom spektaklu. Ovo je jedan od najgledaniji televizijskih programa", rekao je Vrankić.

Radio televizija Bosne i Hercegovine je jučer potvrdila da će BiH učestvovati na Eurosongu 2016. godine.

Uprkos teškoj finansijskoj situaciju, donesena je odluka o učešću nakon što su partneri BHRT-a u projektu Eurosong osigurali sredstva za uplatu kotizacije za učešće na Eurosongu 2016 i garancije sponzora za pokrivanje ukupnih finansijskih troškova projekta.

Sa Fuadom smo u jutarnjem radijsko-televizijskom programu Udri Muški jutros razgovarali o predstojećem angažmanu za pjesmu Evrovizije, poslušajte:

 Zadnje dodane

BoX i Genetic Groove Guru u Re&Do baru – Sarajevo u Zagrebu

Što u Zagrebu znamo o nečemu što bi nosilo naziv: ‘Nova sarajevska scena’? Ne previše, ali tu i tamo nas ‘zapuhne’ nešto na pozornicama što daje širu sliku od one uobičajene komercijalne u koju stanu Letu štuke i Dubioza kolektiv

Preporučujemo

Profesor Radiša Antić: „Zlo ne postoji kao imenica i nema ontološku vrijednost“

Antić: „Smisao života je sreća. Cilj ljudskog života je sreća. Depresija je bolest savremenog svijeta, od koje obolijevaju i djeca i tinejdžeri.Svijest mora postati samoreflektivna. Jedina smo inteligencija za koju znamo koja postavlja pitanja univerzuma. Kada bismo mogli doći do smisla, a samo ga Bog može dati, to može dobrim dijelom riješiti probleme sa kojima se suočavamo.“