Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Gledajte Udri Muški u novoj sezoni i na mobitelu!

28. 08. 2015 - 16:40
|
|
by udrimuski.ba

U novoj sezoni radijsko-televizijskog jutarnjeg show-a Udri Muški, bićete u prilici da nas gledate putem portala www.udrimuski.ba na vašim mobitelima.

Možete nas gledati iz bilo kojeg dijela svijeta, jer najgledaniji jutarnji show nema granice!

Djevičanska ostrva radija City Sarajevo i radija OTVORENA MREŽA, će i ove sezone udružiti snage sa regionalnim i svjetskim centrima u jedinstvenom jutarnjem druženju, svakog radnog dana od 07:00 do 09:30h! Na kanalu televizije Pink BH, radija City Sarajevo, radija OTVORENA MREŽA, Caffe 075 Holandija, Radija Kapije Los Angeles i združenih radijskih stanica u regionu!

Za one u pokretu tu je mobitel!  Na pretraživaču ukucajte www.udrimuski.ba i klinknete Gledaj uživo. A nakon jutarnjeg programa možete da zavirite i u radijski studio dok slušate najveće svjetske hitove. 

I svakako nezaobilazne play liste radija City Sarajevo, za svaku priliku: City Caffe; City Pop-rock i City Dernek!

Uživajte! Zadnje dodane

Počelo snimanje novog filma Pjera Žalice

U filmu glume Jasna Žalica, Emir Hadžihafizbegović, Alma Prica, Jadranka Đokić, Vedrana Seksan, Admir Glamočak, Dženita Imamović Omerović, Branislav Popović, Izudin Bajrović, Dino Sarija

Preporučujemo

Profesor Radiša Antić: „Zlo ne postoji kao imenica i nema ontološku vrijednost“

Antić: „Smisao života je sreća. Cilj ljudskog života je sreća. Depresija je bolest savremenog svijeta, od koje obolijevaju i djeca i tinejdžeri.Svijest mora postati samoreflektivna. Jedina smo inteligencija za koju znamo koja postavlja pitanja univerzuma. Kada bismo mogli doći do smisla, a samo ga Bog može dati, to može dobrim dijelom riješiti probleme sa kojima se suočavamo.“