Slušajte uživo:

City pop-rock

Slušajte uživo:

City Radio Sarajevo

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

O nama

„UDRI MUŠKI“ 

 

Jutarnji show ''UDRI MUŠKI'', nastao je 02. marta 2007. godine u okviru programa radija Kameleon, u cilju poboljšanja i unapređenja komunikacije između građana Bosne i Hercegovine, kao i građana i vlasti u svim sferama života, ne samo u BiH, nego i u regionu.  
Autor i voditelj emisije, dr. Almir Čehajić Batko, za vrlo kratko vrijeme, postao je sinonim za čovjeka, koji na sebi svojstven i duhovit način, prikazuje najrazličitije socijalne, ekonomske, kulturološke i druge probleme u BiH, regionu i svijetu, a ubrzo i sinonim za čovjeka, koji je medijski prostor koji ima, iskoristio na način da pruži podršku i pomoć u liječenju urgentnih slučajeva, bolesnih građana BiH, od kojih su odustale (ne)odgovorne državne i društvene strukture. 
Već od samog početka emitovanja u BiH, show ''UDRI MUŠKI'' izaziva pozitivnu reakciju i značajan odaziv slušateljstva radio stanice "Radio City Sarajevo". Ubrzo nakon toga, naše pozitivne vibracije i našu misiju, prepoznaju kolege sa radija „Istočno Sarajevo“ i uključuju se u realizaciju i emitovanje emisije ''UDRI MUŠKI'', a u program se počinje uključivati i voditelj sa pomenutog radija. Slušanost programa, reakcije slušatelja i pozitivan imidž, rezultiraju da emisiju ''UDRI MUŠKI'', počinju prenositi brojne radio stanice kako u BiH, tako u regionu i u svijetu.


Kvalitet i značaj emisije ''UDRI MUŠKI'', prepoznao je 2009. godine menadžment TV OBN, tako da emisija dobiva i svoje televizijsko izdanje, a što je rezultiralo visokom gledanošću i rastom slušanosti „City“ radija. Od 2011. godine „UDRI MUŠKI“ preuzima televizija "PINK BH", uz angažovanje svojih resursa PINK studio Sarajevo i PINK studio Banja Luka. Produkcija ''UDRI MUŠKI'' u cilju unapređenja programskog sadržaja, otvara  vlastite centre u Zenici, Tuzli, Bihaću, Jajcu, Mostaru, Bijeljini, Holandiji i Los Angeles-u.


Posebnu i prepoznatljivu dimenziju emisiji ''UDRI MUŠKI'', daje humanost i otvorenost prema ljudima, njhovim problemima i svakodnevnici u kojoj živimo. Ekipa ''UDRI MUŠKI'' na čelu sa dr.Almirom Čehajićem Batkom, od 2009. godine pokreće mnogobrojne humanitarne akcije i mnogi životi su spašeni, upravo zahvaljujući reakciji „malog, običnog čovjeka“, slušatelja i gledatelja emisije ‘’UDRI MUŠKI’’,što rezultira osnivanjem i nastajanjem ‘’OTVORENE MREŽE’’, koja prvobitno ima za cilj spašavanje urgentnih slučajeva, bolesnih građana BiH, a danas je, u tom smislu, razvila organizovani sistem i program djelatnosti i aktivnosti, posebno kroz našu emisiju ‘’HRABRI LJUDI’’, koju u svom programu emituje i TV PINK BH.


Na osnovu iskazanih zahtjeva, građana BiH i plana razvoja, ‘’OTVORENA MREŽA’’, 2012. godine, od strane Regulatorne agencije za komunikacije BiH, dobija nacionalnu dozvolu za emitovanje, pod brendom Community Radio “Otvorena Mreža”, putem devet predajnika u Bosni i Hercegovini. Community Radio “Otvorena Mreža”, prioritetno služi interesima građana BiH i podržava aktivnosti civilnog društva.
Emisija UDRI MUŠKI nastavlja svakodnevno svakog jutra da donosi dobre i pozitivne priče na ekrane ljudi u BiH, regionu i dijaspori.


Budite sa nama svaki dan uz naše emisije i uz naše voditelje.