Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

skinlijevo skindesno

Na prodaju terenac koji je prošao ratišta u BiH, Kosovu i Iranu

07. 12. 2018 - 13:33
|
|
by udrimuski.ba / N1
|
foto: Screenshot/eBay

RHD Snatch, oklopni - vojni Land Rover našao se na eBay-evoj aukciji ove sedmice, a početna cijena iznosti 16.000 dolara.

Ono što je zanimljivo za ovo vozilo jeste da je napravljen u Sjevernoj Irskoj 1993. godine, a prošao je ratišta u Bosni i Hercegovini, Kosovu i Iraku.

Na aukciju je stavljen u izvornom stanju, bez kozmetičkih prepravki - ali mehnanički je potpuno funkcionalan. On sadrži sve vojne dosjee mjesta na kojima je korišten, a u opisu stoju da je prešao svega 117.4 kilometra.

Originalno je proizveen za potrebe britanske vojske 1992. godine, a napravljeno je samo šest verzija, ukupno nešto više od 1.000 automobila. 

Dostava je moguća za sve zemlje svijeta, naveo je autor oglasa. 

Detalje pogledajte OVDJE.Zadnje dodane

Predložen pritvor za Nermina Rustempašića

U alkoholiziranom stanju automobilom u centru Novog Travnika usmrtio Azru Hajrić i njenu kćerku Almu te nanio teške tjelesne povrede trojici dječaka, priveden je u prostorije Kantonalnog tužilaštva Travnik

Preporučujemo

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

Ove srijede u Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, skoknuli smo do Mostara da vidimo šta će se dešavati na tribini o kulturi sjećanja, pronašli još jednu projekciju filma "Srbenka" u Sarajevu i razgovarali sa Berinom Tuzlićem