Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Zlatko Dalić objavio knjigu pod nazivom "Rusija naših snova"

06. 12. 2018 - 13:49
|
|
by udrimuski.ba / avaz.ba
|
foto: AFP

U prodaji na kioscima od 8. decembra

Selektor nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić objavio je knjigu pod nazivom "Rusija naših snova - Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu".

Knjiga govori o podvigu hrvatskog selektora porijeklom iz Livna i nogometaša koji su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojili drugo mjesto, što je do sada najbolji uspjeh nogometne reprezentacije susjedne nam zemlje. Knjiga je napisana na 180 stranica i cijena joj je samo 49 kuna (12 KM).

U prodaji na kioscima knjiga će biti od 8. decembra, a svu zaradu autor je namijenio "Zakladi Vatreno srce za djecu u potrebi". Sponzori knjige su "Podravka" i "Sportske novosti", a otvorena promocija planirana je 12. decembra 2018. godine u 14 sati u kinu "Europa", koje se nalazi u Varšavskoj ulici u Zagrebu, kada će i autor govoriti o knjizi, uz potpisivanje. 

knjigadalic

TAGOVI:Zadnje dodane

Preporučujemo

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

Ove srijede u Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, skoknuli smo do Mostara da vidimo šta će se dešavati na tribini o kulturi sjećanja, pronašli još jednu projekciju filma "Srbenka" u Sarajevu i razgovarali sa Berinom Tuzlićem