Slušajte uživo:

Online radio UM

Gledajte uživo:

Radio u bojama

Slušajte uživo:

Radio Otvorena Mreža

Zašto najsnažnije žene obično imaju najgori ljubavni život?

02. 12. 2018 - 10:33
|
|
by udrimuski.ba / index.hr
|
foto: ilustracija

Lijepa, pametna, neovisna, jaka i - single! Zvuči poznato?

Sigurno poznajte barem jednu takvu ženu, a možda ste i vi ona, a ako se pitate zašto unatoč svim tim kvalitetama imate loš ili nikakav ljubavni život, ovo su neki od mogućih razloga:

Same ste sebi na prvom mjestu

I u tome nema ništa loše, osim što zbog toga može patiti vaš ljubavni život. Nije lako pronaći partnera koji će vam pružiti dovoljno slobode da ostvarite svoje ciljeve i snove, no nije ni nemoguće.

Ljubav vam nije prioritet

Uspješnim i jakim ženama ljubav i veze gotovo nikad nisu prioriteti. Na prvom im je mjestu obično karijera, a ako su zadovoljne poslom koji rade, to im je dovoljno da budu sretne.

Izbirljivi ste

Da bi vas osvojio, muškarac mora, za početak, biti na vašoj intelektualnoj razini, a važno vam je i da razumije vaše snove i strasti te da je spreman dijeliti vas s vašom prvom ljubavi, a to je posao.

Ne padate na fore

Manipulatore i lažljivce prokužite na prvi pogled i ne padate na izlizane fore i ulete.

Ne tolerirate ispade

Znate koliko vrijedite i ne ovisite o drugima, pa tako ni o muškarcima. Zato od partnera nećete tolerirati nikakve ispade, jer ste svjesne da to ne zaslužujete, piše Index.Zadnje dodane

Priča o nastanku "Disneylanda"

Bez obzira koliko godina imate, "Disneyland" je jedno od mjesta gdje možete doživjeti pravu čaroliju. Još je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih tematskih parkova u svijetu, ali jeste li znali kako je nastao?

Preporučujemo

DEKADENCIJA, emisija za kulturnu dekontaminaciju

Ove srijede u Dekadenciji, emisiji Radija OTVORENA MREŽA koju uređuje i vodi novinarka Vanja Šunjić, skoknuli smo do Mostara da vidimo šta će se dešavati na tribini o kulturi sjećanja, pronašli još jednu projekciju filma "Srbenka" u Sarajevu i razgovarali sa Berinom Tuzlićem